Nyt me tamperelaisetkin voimme sanoa Fazer, kun haluamme kauniiseen miljööseen nautiskelemaan kahvikupillisen, tai vaikka lasin skumppaa työviikon päätteeksi. Rakastan brunsseja, joten sellainenkin on pakko käydä varmaan testaamassa. Onhan täällä ollut aikaisemminkin jo Fazerin kahvila, Stockan yläkerrassa, mutta eipä siellä vaan jostain syystä tullut käytyä.

Uusi Fazer Café on avattu Hämeenkadulle, Tempon kauniiseen funkkistyyliseen rakennukseen. 30.5. avattu kahvila on tosi kaunis ja viihtyisä, maistamani bruschetta-leivät, Fazerin siniseen dipatut mansikat ja kukkakoristeleivokset olivat ainakin tosi maistuvia – ystäväni Ida oli ennättänyt käväisemään kahvilassa pariin otteeseen ja oli tosi tyytyväinen asiakaspalveluun ja skagen-leipäänsä.

Tampereella ei kovin usein järjestetä mitään blogihäppeninkejä, mutta tällä viikolla niitä onkin sitten ollut kaksi. Siellä on kamerat valmiudessa :D

Avajaisissa oli paikalla Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäki, joka perehdytti meidät leivosten saloihin, nooo… ainakin hän näytti miten sokerimassasta syntyy koristeita kakkuihin.

Idalla taisikin olla astetta kiperämmät kysymykset :D

Ai vitsit, miten nättiä. Ida, koskas mennään brunssille?

Nyt Tampereella on kaksi huippukahvilaa Hämeensillan molemmin puolin, ja ne on avattu aika lyhyen ajan sisällä. Rautatieaseman puolelta löytyy ihana Pella’s Cafe ja toiselta puolelta koskea löytyy tämä Fazerin Café, kyllä nyt kelpaa. Oletteko ehtineet jo tutustua  molempiin?

-Maj

 

0 Comments

 1. jenka 13.6.2015

  hei aivan ihana toi hapsutakki pari postausta taaksepäin! harmi vain ettei niitä löytynyt ainakaan täältä vantaalta zarasta…löytyykö sitä netistä? voisitko linkata? tuhannesti kiitoksia

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   Moikka! Zarallahan ei ole verkkokauppaa, joten netistä sitä ei varmaan saa :/

   Vastaa
 2. Juuli 14.6.2015

  Kävelin vähä aikaa sitte just tosta ohi ja huomasinki siihen tulleen uuden Fazerin kahvilan. Näytti kyllä tosi viihtysältä, joten täytyy ehottomasti käyä testaan joskus :)

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   Suosittelen kyllä poikkeamaan, mä haluan seuraavaksi sinne brunssille :P

   Vastaa
 3. Inkkarit 14.6.2015

  Siellä pitää käydä!

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   Ehdottomasti :)

   Vastaa
 4. Joy 14.6.2015

  Mä kävin tänään siellä brunssilla! Oli hyvä! :)

  Vastaa
 5. Maarit 15.6.2015

  kiva seurata blogisi kautta Tampereen menoa :) Pitkästä aikaa kävin Tampereella ja on se vaan niin ihana kaupunki! Tuo Fazerin kahvila pitää seuraavalla kerralla testata :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *