*toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bio-Oilin kanssa

Olen jo pitkään käyttänyt vartaloni ihonhoitoon erilaisia öljyjä, joten kiinnostuneena otin Bio-Oilin erikoisihonhoitoöljyn testikäyttööni. Bio-Oil sisältää mm. A- ja E-vitamiineja, Laventeli- ja rosmariiniöljyä sekä kamomilla- ja kehäkukkaöljyä. Päällimmäisenä mielikuvanani oli, että öljy on tarkoitettu raskausvatsan ihonhoitoon – ja siihen se onkin loistava tuote, mutta Bio-Oililla on myös paljon muita käyttötarkoituksia kuin arpien ehkäisy ja häivyttäminen.

Itse olen käyttänyt Bio-Oilia todella kuivan vartaloni ihonhoitoon, tuoksu on omaan nenääni kohtalaisen neutraali, vaikka joidenkin mielestä se on voimakas. Öljy levittyy ja imeytyy hyvin. Bio-Oililla saa kätevästi sääret näyttämään tasaisemman sävyisiltä – ja toki ne tuntuvat myös kosteutetuilta käsittelyn jälkeen. Bio-Oil sopii myös auringon tai pakkasen kuivattamalle sekä ikääntyvälle iholle, mutta se ei sisällä suojakerrointa, joten jos oleskelet auringossa, niin anna öljyn imeytyä ja levitä sen päälle erikseen aurinkosuojaa. Öljyä voi halutessaan sekoittaa vaikkapa kosteusvoiteen joukkoon, sitä voi käyttää niin kasvoille, kuin vartalollekin. Siinäpä tulikin jo ehkä muutamia syitä, miksi Bio-Oilia kutsutaan ”ihmeöljyksi”.

Vuonna 2002 Bio-Oil lanseerattin maailmanlaajuisesti ja sen jälkeen se on kahminut roppakaupalla palkintoja, huikeat 226 ihonhoitopalkintoa varmasti kertovat jotain tuotteen toimivuudesta?  Bio-Oil on myös noussut myydyimmäksi arpien ja raskausarpien hoitotuotteeksi 18 maassa. 

Bio-Oil on saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja apteekeista, nopea googlettaminen kertoo, että ainakin Sokos (myös verkkokauppa), Stockmann ja Tokmanni myyvät sitä. Bio-Oil myydään kahdessa koossa, 125 ml ja 60 ml pulloissa. Hintasuositukset ovat 11,90 ja pienemmän 9,90.

Onko teillä kokemuksia Bio-Oilista – ja miten/mihin olette sitä käyttäneet?

-Maj

0 Comments

 1. Hj 27.6.2015

  Ite just eilen ostin Bio-Oilia ensimmäistä kertaa.
  Ootan ensimmäistä lastani ja ajattelin käyttää Bio-Oilia vauvamahan rasvaamiseen. :)

  Vastaa
  • Maj 29.6.2015

   Hauska yhteensattuma! Tosi paljon onnea raskauden johdosta ja toivotaan, että Bio-Oilista on apua sinulle :)

   Vastaa
 2. sinna 27.6.2015

  Ostin itelle tuon öljyn jalan venymäarpien vaalentamis mielessä ja käyttö tyssäs ekan kerran jälkeen siihen hajuun :D se on ihan karmiva :D

  Vastaa
  • Maj 29.6.2015

   Haha, eiiihän ole :) Mä oon kuullut, että toiset on just tuota mieltä, mutta mun mielestä tuoksu on mieto ja ihan hyväkin jopa :D

   Vastaa
 3. Roxy=) 27.6.2015

  Aika täysin aiheeseen liittymätön kommentti mutta ihana nähdä jollain toisellakin hupsut varpaat eli siis semmoiset että isovarvas ja se seuraava on muita pidemmät. Mä oon saanu hupsuista varpaistani kommenttia ja yks kaveri ei meinannu päästä ollenkaan asian yli ku sen mielestä mun varpaat niin kummalliset. =D

  Vastaa
  • Maj 29.6.2015

   No joooo, mulla on tosi hassut varpaat, mutta näin melkein 30 vuotta kun niitä olen katsellut, niin niihin kyllä tottuu :D Samisvarvas :)

   Vastaa
 4. Johanna 27.6.2015

  Tiedätkö, onko testattu eläimillä vai cruelty free?

  Vastaa
  • Maj 29.6.2015

   Moikka Johanna!
   Mulla on jäänyt sellainen fiilis, että jostain luin, että Bio-Oilia ei testata elämillä, täältä löytyy infoa -> http://www.bio-oil.com/fi/product/manufacture mutta tuossa ei kyllä vahvisteta sitä tietoa. En osaa nyt 100% varmaksi sanoa, mutta voin selvittää, jos tahdot?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *