Itselläni on jäänyt turkoosista väristä pieni kammo, koska jossain vaiheessa se oli meikälle vähän liiankin in. Turkoosia löytyi niin biletopista kuin luomiltakin, kääk! Tänä keväänä turkoosi on kuitenkin näyttänyt tosi raikkaalta, etenkin muilla, hahah! Ei vaan, ostinhan itsekin keväällä mintunvihreitä treenivaatteita, vieläkö muistatte niiden sävyistä kiivaana käynyttä keskustelua? Gugguun kevätmalliston turkoosi väri on superherkullinen, samoin Crocsin turkoosit klassikkokenkulit, jotka ovat helppoutensa ansiosta myös perheen pienempien kestosuosikit.

Samuelilla on siskolta peritty Makian huppari, viime kesänä hankittu lippis ja ihan uudet Gugguulta saadut shortsit.

Mua huvitti, kun sain pari postausta sitten kommenttia eräältä hiukan tuohtuneelta lukijalta, häntä ärsytti, että Adidasta käytetään nyt, kun se on muotia ja luullaan, että hullaantuminen merkkiin on aivan omaa keksintöä tms. Meidän muuton yhteydessä löysin Miikasta ja Viivista vanhan valokuvan, jossa Viivi oli ihan pikkuinen tytöntyllerö ja mitkäs Miikalla oli jalassa? Tietysti Niken Air Force Onet :D Miika on käyttänyt Nikejä ihan aina, hänelle on se ja sama mikä on milloinkin ollut muodissa.

Miikalla on Gugguulta saatu college-setti, aluksi ihmettelin kyllä vähän hänen innostumistaan tuosta väristä, sillä ainakin ennen collegehousujen on pitänyt olla harmaat tai korkeintaan mustat. Noo, ehkäpä ikää on tullut sen verran mittariin, että nykyään sitä uskaltaa jo heittäytyä.

Samppaliini on kyllä isänsä näköinen ukkeli, mutta puhetta tulee sen verran taukoamatta, että ne sanovat pojan tulleen äitiinsä.

Just nyt olisi ihan parasta päästä uimaan turkoosiin veteen. ÄKKILÄHTÖ etelään. Ai että, se olisi mun unelmien täyttymys, mutta täytynee tyytyä hankkimaan puhallettava turkoosi allas tuohon takapihalle. Takaovesta vaan nopsaa pihalle lasten perässä ja molskista, siinäpä sitten taitaakin olla mun äkkilähdöt tälle kesällä.

Iskeekö turkoosi vai ei? Entä mites teidän äkkilähdöt? 

-Maj

0 Comments

 1. Inkkarit 12.6.2015

  Oikeen kivannäköiset turkoosit housut Miikalla,. Itse en kyllä ekaksu uskaltais laittaa. Ihania kuvia!

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   Nuo housut & väri kyllä sopii Miikalle hyvin :)

   Vastaa
 2. Tulina 13.6.2015

  Makee tuo Miikan huppari. Oiskohan samantyyppisiä naisillekin? :D

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   No on, tai ainakin on ollut :) Mä en tiedä, että mikä tilanne naisten huppareissa on tällä hetkellä, mutta kurkkaas http://gugguu.com/fi/ tai kysely onnistuu varmasti myös heidän FB-sivujen kautta :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *