Me niin onnistuttiin yllättämään ystäväni Emmi hänen polttaripäivänään. Nainen oli ihan täydellä tohinalla lähdössä töihin, sopinut shoppailukierroksesta ja kutsunut vielä porukkaa illaksi grillailemaan. Polttarit olivat rempseän morsmaikun näköiset, päivään mahtui vauhtia, ”vaarallisia tilanteita” – ja vähän luksustakin. Aamun saakka me bailattiin ja vielä puoli kuudelta kuului kikatus siskonpedistä. Meikäläinen nukahti kesken juttujen ihan kirjaimellisesti morsiammen kainaloon, siinä oli hyvä nukkua koko yö. Ihailen ystäväni spontaaniutta ja sitä, miten hän selviää tilanteesta, kuin tilanteesta kunnialla. Tunnustan itsessäni asuvan pienen kontrollifriikin, joka ei sitten yhtään pidä minkäälaisista yllätyksistä.

Polttareissa on aina ihan huippua tutustua uusiin ihmisiin ja todeta, että ihana tyyppi kerää ympärilleen ihania ihmisiä. Meitsi kiittää ja kuittaa täältä sohvan pohjalta – seuraavaksi nukutan itseni OINB:n parissa, kauniita unia kaikille.

-Maj

0 Comments

  1. Inkku 14.6.2015

    Kaunis Emmi!

    Vastaa
  2. Anni 15.6.2015

    Hymy on kauneinta! Upea!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *