Kyllä, nyt takapihallamme komeilee uima-allas, puhallettava sellainen. Allas on ollut lastemme toivelistalla jo pitkään ja nyt se ollaan vihdoin hankittu, pumpattu täyteen ilmaa ja otettu käyttöön. Ihan ei lämpötilat ole olleet kohdillaan, mutta eilen aurinko pilkahti ja altaassa polskutteli neljä iloista tyyppiä. Me otettiin Even kanssa messiin pari lainalasta ja touhotettiin koko päivä menemään. Kuuden lapsen kanssa oli pientä suhinaa, mutta sanoisin, että nämä on silti niitä ikimuistoisimpia päiviä.

Mua ahdisti hiukan ajatus Hello Kitty tms. altaista ja olin todella helpottunut kun tämä allas löytyi Toys ”R” Us:ista- ja sain sen markkinoitua myös muksuille. Eikö teidänkin mielestäni se ole ihan tähden muotoinen Frozen-allas? KYLLÄ! Onhan tuo aika iso ja sen täyttäminen vedellä on vaivalloista, pihaletkusta kun tulee vaan kylmää vettä ja lämmin vesi kannetaan sisältä, mutta kestän sen :D

Inna-vauvalla oli ihan oma allas, ihan päälikkönä kylpemässä siinä niin :)

Rebekan mielestä oli niin mahtavaa, kun sai pukea uikkarit.

Uimisen jälkeen ruoka maistui, ensimmäisessä kattauksessa oli tarjolla makkaraperunoita, jotka katosivat vikkelästi lautasilta.

Toinen kattaus oli huomattavasti rauhallisempi ja lautasilla komeili mun ja Even yhteistyössä tekaisemaa kanasalaattia.

Ja jädet jälkkäriksi, ai että.

Tänään sitten palattiinkin peruskeleihin, täällä Tampereella tuli ainakin ihan kaatamalla vettä, onneksi eilen polskittiin ja oltiin pihalla. Tänään ollaankin viihdytty koko päivä sisätiloissa ja meikäläinen on painanut kotihommia, kertokaahan, että mistä tätä pyykkiä oikein tulee?

-Maj

0 Comments

 1. Ulla 24.6.2015

  Ihanan kuuloinen päivä. Mä oon melko varma, että meille tuo joku yön aikana ylimääräistä pyykkiä,koska se ei lopu. IKINÄ.

  Vastaa
  • Maj 25.6.2015

   Jos saat sen kiinni itseteossa, niin sanotko, että ei tartte enää meillekään tehdä mitään yöllisiä pyykkireissuja >:/ :DDDD

   Vastaa
 2. Pautsi 24.6.2015

  Ihana meininki! Kun tuli vielä ne kunnon kesäkelit, niin avot!! :) Mistä on Rebekan uimapuku ostettu muuten?

  Vastaa
  • Pautsi 24.6.2015

   …tulis….

   Vastaa
   • Maj 25.6.2015

    Rebsun uikkari on Zarasta :)

    Vastaa
 3. Pia 25.6.2015

  Kivan kesäinen meininki :) Utelenpa, että mistä tuo terassin matto on hommattu?

  Vastaa
  • Maj 25.6.2015

   Niin tuo värikäs vai? Se on ihan vaan sellainen iso auringonottoon tarkoitettu peite, Ikeasta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *