Hei, kurkatkaahan Mammatyylien puolelle, siellä ei tällä viikolla ilmestynytkään viikon tyylimamma-postausta, vaan on esittelyssä on isän tyyli, ihan ensimmäistä kertaa. Sitä on toivottu useamman kerran – ja nyt sain suostuteltua Mikan kuvattavakseni sekä kertomaan omasta tyylistään blogissa.

Mitäs mieltä te olette, näkisittekö jatkossakin tyylimammojen seassa myös miespuolisia tyylitaitureita eli oliskos ne sitten ”isätyylejä”? 

-Maj

0 Comments

 1. coco/henna 12.6.2015

  Juu, faijat kehiin kans. Mikalla on niin siisti tyyli! :)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2015

   Mika on kyllä kool, kuten myös pojat ja Viivi superkaunis :) Kenet mä seuraavaks pakotan kameran eteen? :”D

   Vastaa
 2. TiiaT 12.6.2015

  Kyllä kiitos, lisää isätyylejä mammojen sekaan :)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2015

   No jes, toivotaan että sieltä ainakin muutama rohkee mies ilmottautuis messiin :P

   Vastaa
 3. Anonyymi 12.6.2015

  Viivin (?) ulkonäöstä päätellen Miikalla on joskus ollut kauniskin tyttöystävä/vaimo ;)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2015

   Suvi, Viivin äiti on superkaunis, ihan kuin tyttö itsekin, hänen pukeutumisestaan voit myöskin lukea lisää Mammatyyleistä :) Tosi ovelasti vihjattu, että meikäläisen ulkonäkö ei oikein miellytä.

   Vastaa
   • Leena 12.6.2015

    Pakko kommentoida, että on aivan uskomattoman hienoa, että uusperheenä olette ilmiselvästä oikein hyvissä väleissä miehesi entisen puolison ja tämän nykyisen kanssa. Asiat kun tuntuvat hyvin hyvin harvoin olevan tällä tavalla. Ihan tuli lämmin olo itselle tästä havainnosta :)

    Vastaa
    • nanaa 13.6.2015

     Aivan täysin samaa mieltä Leenan kanssa. Jotenkin jo tämän asian vuoksi arvostan sinua Maj aivan äärettömän paljon. Ei varmasti kaikille ole lähtökohtaisesti helppoa olla äiti- tai isäpuoli, vaikka puolison lapsesta hirveästi välittäisikin. Itse avioero- ja sen jälkeen avoerolapsena olisin toivonut että sekä isäni ja äitini että myöhemmin myös isäni ja äitipuoleni olisivat yrittäneet aikuisina pitää välit asiallisina lasten läsnäollessa ja näyttäneet enemmän myös välittämistä puolisoiden lapsille. Jotenkin tuo teidän välinen arvostus, välittäminen ja kunnioitus saa lähes herkistymään, niin tärkeä asia se on lapselle (noin niinkuin omasta kokemuksesta käsin sanoen voisin arvailla). Aivan mahtavaa, hyvä Maj ja te muut perheenjäsenet!! teidän lapset on kyllä superonnekkaita :) <3

     Vastaa
    • Maj 14.6.2015

     Kyllä, me ollaan ystäviä, vietettiin juhannusta porukalla viime vuonna, samoin tänä vuonna :) Kiitos ihanasta kommentistasi <3

     Vastaa
  • Esteri 12.6.2015

   Nyt on oikeesti pakko sanoa, että kuinka katkera tai mikä lieneekään vialla oleva voi ihminen olla että edes KEKSII suoltaa aivoistaan tuollaisen kommentin..?!?

   Vastaa
   • Maj 14.6.2015

    Nooo, aika harvassahan nämä nykyään ovat :)

    Vastaa
 4. minna 12.6.2015

  Näistä tulee aina niin paha mieli :(
  oot super kaunis (vaikka ei sillä pitäisi olla mitään merkitystä, me kun ollaan kaikki kauniita sellaisina kun olemme.. tosin ulkoinenkaan kauneus ei auta silloin kun sisältä on mitä on..) ja sulla on mahtava tyyli jota yritän parhaani mukaan matkia :D jep, mä oon se joka matkii muita mikä on ”in” :D elämä on lyhyt nautitaan siitä j

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   Voi sua, ihana kommentti, kiitos siitä :) Suosittelen muitakin lämpimästi keskittymään niihin oman elämän mukaviin juttuihin – en usko, että ilkeiden kommenttien kirjoittelusta tulee itse kirjoittajallekaan kovin hyvä mieli. Todellakin, nautitaan kesästä ja elämästä <3

   Vastaa
 5. minna 12.6.2015

  ..ja kesästä! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *