Sain luvan meidän kodin myyneeltä Villa LKV:lta julkaista nämä heidän käyttämänsä kuvaajan ottamat kuvat täällä blogin puolella, seasta löytyy myös pari itse nappaamaani kuvaa. Olimme varautuneet, että asunnon myyminen kestää kauan, mutta meidän asunto menikin yllättävän nopeasti kaupaksi.

Vanha asuntomme oli mulle ihan ensimmäinen omistusasunto, joten myyminen oli ihan uutta puuhaa meikäläiselle. Se oli jännittävää aikaa ja voin kertoa, että siihen aikaa pidettiin nurkat puhtaina. Halusin kertoa blogissakin asioista jälkikäteen vasta – ymmärtänette? Olen tosi tyytyväinen kiinteistövälitysfirmamme toimintaan, asiat hoidettiin joustavasti ja itselläni oli luottavainen fiilis. Päätimme, että myymme ensin asuntomme pois – ja sitten vasta katselemme tosissamme meille uutta kotia.

koti1 koti2

TIlavia makuuhuoneita tulee ehkä ihan vähän ikävä, mutta uudessa kodissa on kyllä niin paljon muita mukavuuksia.

kotiplus

Kodin kuvaamisen jälkeen juotiin pullakahvit :D

koti7koti9 koti5 koti6 koti8koti10

Kaikki sisustusjutut oli hankittu tähän vanhaan kämppään, huonekalut ja muut sisutusratkaisut eivät luonnollisesti menneetkään ihan yksyhteen täällä uudessa asunnossa, lastenhuone laitettiin ainakin kokonaan uusiksi.

Nämä nyt ovatkin sitten varmaan viimeiset kuvat vanhasta kämpästä – uudet omistajat ovat varmasti jo muuttaneet sinne tai ainakin muuttopuuhissa, jos ei muuta. Lähiaikoina blogiin ilmestyy varmasti vähän normaalia enemmän sisustusaiheisia postauksia. Uuden asunnon sisustaminen oman näköiseksi on mielenkiintoista ja mukavaa puuhaa. Vanhan asuntomme myyminen sujui niin jouhevasti, että voin lämpimästi suositella Villa LKV:n palveluja, heitä voit seurailla myös Instagramissa ja Facebookissa.

-Maj

0 Comments

 1. Aurora 3.6.2015

  Teillä oli kyllä kaunis koti ja sellainen tulee varmasti uudestakin kodista :) Itse olen ollut asunnon ostopuuhissa kolmeen kertaan ja myymässä kahteen kertaan + sitten nyt juuri saatiin myytyä myös nykyisen avomiehen vanha kerrostalokaksio. Jännää puuhaa ja fiilis on niin loistava sitten, kun kaikki onnistuu – asunto saadaan myytyä ja löytää uuden ihanan tilalle :)

  Vastaa
  • Maj 3.6.2015

   No se on totta, sähän olet siis jo konkari! Vanhan myyminen sujui kyllä meilläkin hyvin ja uuden ostaminenkin melko helposti. Muuttohommat ja muutostyöt ovat enimmäkseen aiheuttaneet meille stressiä, etenkin mun kaltaiselle hätähousulle.

   Vastaa
 2. Vikkis 3.6.2015

  Itse bongasin asuntonne myyni-ilmituksen puolivahingossa Facebookista jo ajat sitten :D Yksi mainoksista (mitä facessa tulee sinne tänne) oli Villan ja mainoksessa käytetty kuva oli teidän asunnostanne )))

  Vastaa
  • Maj 3.6.2015

   Moikka vikkis! Juu, tottakai kotimme pystyi bongaamaan siektä Villa LKV:n sivuilta ja myös Instasta sekä Facebookista, mutta en halunnut kuitenkaan kodin myymisestä kirjoittaa blogiin, ennen kuin se oli oikeasti jo myyty :)

   Vastaa
 3. Heidi 3.6.2015

  Saanko udella mistä tuo teidän sohva on? Onko ihan nahkaa? :)

  Vastaa
  • Maj 3.6.2015

   Moikka! Nahkasohva on Ikeasta nyt jo poistunut malli, mutta mun mielestä vastaava on tullut tilalle :)

   Vastaa
 4. Meri 3.6.2015

  Hyvännäkönen koti! Saanko kopioida kuvan makkaristanne? Tuo seinä on niin magee..tekee semmosen tilantuntua tuovan aistiharhan. Haluaisin idean talteen.

  Vastaa
  • Maj 3.6.2015

   Moikka Meri! Omaan käyttöön voit tietty tallettaa kuvan, tai vaikka lisätä sen pinterest-kansioon tms. :)

   Vastaa
  • Maj 3.6.2015

   Moikka Meri! Omaan käyttöön voit tietty tallettaa kuvan, tai vaikka lisätä sen pinterest-kansioon tms. :)

   Vastaa
 5. hannamaria 4.6.2015

  Ihana oli tämä teidän vanha koti! Mekin muutettiin tuossa n. 1,5kk takaperin ja asunnon laitto on vieläkin kesken – tosin vuokra-asunnossa ei oikein hirveästi voi laittaa ainakaan lupaa kysymättä. Meidän kämpässä on niin paljon outoja sisustusratkaisuja etten ihan kaikkea ymmärrä vieläkään… Täytyy nyt kesän tullen hiukan haastatella meidän vuokranantajia ja kysyä mitä he ovat mieltä mm. keittiön tason uusimisesta ja lattian uudelleenlaitostas, nykyiset kun on vedetty tosi huonolla käsittelyllä ja niihin jäävät ihan törkeän helposti pienetkin rannut ja jäljet… Nimimerkillä muuttaessa vedin lattiaa pitkin suht. kevyttä pahvilaatikkoa ja lattiaan jäi hankausjäljet… WHAT!? :D

  Innolla odotellaan niitä sisustuspostauksia!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  Vastaa
 6. Meri 4.6.2015

  Moi! Kaunista! Mistä on lastenhuoneen sänky? Olisi meillekin tosi passeli!

  Vastaa
 7. milla 4.6.2015

  Muutitteko Vuorekseen?

  Vastaa
 8. Marianne 5.6.2015

  Ihanannäköinen tämä teidän vanha koti! Innolla odotan kuvia uudesta. Sulla on kyllä hyvä maku :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *