Kolmisen viikkoa sitten järjestetyltä Muotikirppikseltä tein vain yhden ostoksen eli tämän kuvissa komeilevan kukkapaidan, tai pikemminkin varastin sen ystäväni Idan myyntipöydästä, hahaa! Ida puolestaan bongasi itselleen mun rekistä takin, joten vaihtarithan siinä oli kyseessä.

Pikkuruisella neidillä tämän kukkapaidan istuvuus on varmasti vähän erilainen ja vaikka me Idan kanssa tykätään usein samoista jutuista, on meillä silti ihan erilaiset tyylit. Ida kertoi pitäneensä paitaa nahkahameen kanssa, mutta mun tyyliin se istuu rennosti väljien shortsien kaverina. Joka kerta kukkapaidan pukiessani tulee kieltämättä Ida mieleen, silleen ihan terveellä tavalla, omg :D

Mekko – 2hand
Shortsit – Gina Tricot
Kengät – 2hand
Korvikset – Marc By Marc Jacobs

Mitäs pidätte asusta? Istuuko kukkapaita teidän mielestä mun tyyliin yhtään? Täältä pääsette kurkkaamaan miltä paita näytti Idalla.

-Maj

0 Comments

 1. Anna 28.6.2015

  Kukkapaita näyttää sopivan sulle tosi hyvin, Maj! Paidassa yhdistyy jotenkin tosi hyvin kesän kuumin hitti eli boheemius, ja sitten toisaalta taas se on riittävän skarppi toimistoon.

  Sain postauksestasi ihanan idean! Ystävien kanssa voisi järjestää vaatevaihtajaiset, jonne osallistujat ottaisivat kaapin pohjalle jääneitä vaatteita kotoa mukaan ja näitä voisi sitten myymisen sijaan vaihtaa kaverien kesken – ekologista ja hauskaa. Kiitos inspiraatiosta ja ihanaa sunnuntaipäivää! http://www.arcticvanilla.com/

  Vastaa
  • Maj 29.6.2015

   Moikka Anna!
   Kuulostaa just hyvältä – mä olen joskus kans aikaisemmin tehnyt vaatevaihtareita ystävien kanssa, etenkin jos tulee sellainen tilaisuus mihin tarvitsee jotain tiettyä asustetta, mutta sille ei välttämättä olisi muuta käyttöä, niin on ihan parasta jos sen voikin lainata kamulta! Mukavaa viikkoa sinulle ja kiitos kivasta viestistä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *