Perjantai meni aamusta iltaan Helsingin reissulla, oli ihana päivä, mutta kyllä illalla uni tuli helposti. Lauantai-aamuna en ollut pirteimmilläni kun herätys kilahti soimaan puhelimesta, yritettiin vain selviytyä ajoissa Muotikirppikselle järjestelemään myyntipöytäämme. Oltiin tietysti tyypillisesti myöhässä, mutta saimme kuitenkin homman aika hyvälle mallille ennenkuin porukkaa alkoi lappaamaan sisään. Miika kasaili siinä hässäkässä vaaterekinkin aika kätevästi. Naapuripöydän Nooran ja hänen poikaystävänsä kanssa juttu luisti mukavasti, kauppa kävi ja koko tapahtuma oli muutenkin todella onnistunut.

Katselin järkyttyneenä Miikan salaa nappaamia otoksia musta, voi luoja sentään, näytin kirppispäivänä ihan ruumiilta. Pikimustat silmänaluset oikein loistivat ja koko yleisilmeeni oli aika surullisen oloinen. Väsymys on nyt vaan tainnut olla vallitseva olotila jo pidempään.

Muotikirppiksen jälkeen muu perhe meni katsomaan Tammelaan Ilveksen futispeliä, mutta mä ajoin suoraan kotiin, käperryin sohvalle ja avasin telkkarin, tyyliin ensimmäistä kertaa täällä uudessa kodissa. Vesisade sopi loistavasti tunnelmaan. Illalla ystävä kysyi, että voiko hän tulla vauvansa kanssa meille ja siinä me kaikki höpöteltiin puolille öin asti – se ihana pieni pakkaus ei vaan suostu nukkumaan?!

Tämä päivä on mennyt niin rennosti… En halunnut suunnitella, enkä sopia etukäteen mitään. Ystäviä kävi extempore kylässä, tehtiin porukalla safkaa – on kyllä ollut niiin ihana vaan olla.

Kiitoksia kaikille Muotikirppiksellä pyörineille – ja tietysti myös järjestäjille. Olitte supereita. Kauppa kävi ja monta pahvilaatikollista vaatteita päätyivät uusiin koteihin, miten helpottavaa. Tein myös itse yhden aika ihanan löydön, siitä lisää joskus myöhemmin.

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikko, mulla on nyt hyvä fiilis ja levollisena fiilistelen uutta viikkoa :)

Maj

0 Comments

 1. Muotikirppis oli tosi kiva ja aivan huippua kun sellainen on järkätty, ISO kiitos järjestäjille! Tein tosi kivoja löytöjä ja oli mahtavaa tavata Tamperelaisia bloggaajia, varsinkin sinut ja Ida :) Mun tytär ihastui sinulta ostamiini vaatteisiin ja kenkiin, niin ihania! Ja p.s. Tosi kaunis olit, ei sitä väsymystä muut huomaa :)

  Vastaa
 2. Minna Bussey 8.6.2015

  No johan oli porukkaa! Olispa kiva päästä joskus itsekin Muotikirppikselle, mielettömän hyvä idea.

  Vastaa
 3. jonnnna 8.6.2015

  Bongasinkin Miikan ja lapset Tammelan penkeiltä peliä katsomasta. Mun kaveri, joka ei oo sun blogia lukenu sanoi Sampasta, että onpas hän ihanan suloinen pikku kovis :D Ihana oli nähdä isä lapsien kanssa jalkapallopelissä :)

  Vastaa
 4. Satu 8.6.2015

  Hei kiitos vielä niistä kengistä Sagalle <3 Ne oli just sopivat ja todella mieluisat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *