*yhteistyössä Vichy

Olette varmasti kuulleet puhuttavan kauneusunista? Yöllä ihon tärkein tehtävä on uudistua – ja jos meiltä jostain syystä riistetään yöunet, niin ihomme ei pysty palautumaan päivän rasituksista tarvitsemallaan tavalla. ”Nuku ensin yön yli” -sanonta on mielestäni myös pätevä, sillä hyvät unet saavat meidät paitsi näyttämään kauniimmalta, myös hyvin nukutun yön jälkeen edellisen päivän ongelmat tuntuvat pienemmiltä. Voi olla, että saattaisit pärjätä vähilläkin yöunilla, mutta entä ihosi?

Minä huolehdin ihostani päivittäin puhdistamalla meikit huolellisesti ja käyttämällä kosteusvoiteiden lisäksi myös seerumeita ja silmänympärysvoidetta. Kerroin tässä postauksessa ottaneeni Vichyn tuotteet osaksi ihonhoitorutiinejani – ja testaus on jatkunut edelleen. Ihostani huomaa, että muuttokiireistämme aiheutunut stressi alkaa hiljalleen helpottamaan ja aktiivinen ihonhoitoni on myös tuottanut tulosta – kasvojeni iho on hiukan kirkastunut ja se on pehmeämmän tuntuinen.

Apteekeissa myytävän Vichy Idéalia-sarjan Skin Sleep -yövoiteen luvataan auttavan ihon palautumista yön aikana. Sen sisältämä B3-vitamiini vahvistaa ihonsuojakerrosta, kofeiini raikastaa ja virkistää ihoa. Voide on hypoallergeeninen ja se sisältää rauhoittavaa Vichy Termal Spa lähdevettä. Voiteen mieto ja raikas tuoksu (vihreä tee ja jasmiini) miellyttävät ainakin itseäni kovasti. Skin Sleep -voide on geelimäinen, mutta iholle hierottaessa se muuttuu pehmeäksi voiteeksi. Oma ihoni ”imaiseekin” sen itseensä aika nopeasti, joten liian tuhtia tavaraa se ei missään nimessä ole.

Vichy Idéalia -ihonhoitosarjasta löytyy myös muita loistavia tuotteita, joista omat suosikkini ovat heleyttävä Life-seerumi ja kuvan silmänympärysvoide. Silmänympärysvoiteessa on vähän erikoisempi tuo aplikaattori, sen tarkoitus on helpottaa voiteen annostelua ja se tuntuu itseasiassa aika miellyttävältä iholla. Silmänympärysalueen iho on ohuempaa ja herkempää kuin muualla kasvoissa, joten se luonnollisesti vaatii omat hoitotuotteensa. Hyvin hoidetulle ja kosteutetulle silmänympäryysalueen iholle myös meikki levittyy paremmin ja pysyy kauniimpana.

Vichy Idéalia -ihonhoitosarja ja erityisesti Skin Sleep -yövoide on kehitelty kiireisten naisten elämäntyyliin sopivaksi eli se on kuin tehty minulle ja myös suurimmalle osalle ystävistäni. Aina ei kertakaikkiaan ole mahdollisuutta nukkua kunnon yöunia, mutta olisikohan mahdollista, että iho näyttäisi siitäkin huolimatta levänneeltä? Skin Sleep -yövoide on suunniteltu tukemaan ihon uudistumisprosessia yön aikana ja auttamaan meitä saavuttamaan hehkeän ihon, kiireisestä arjesta huolimatta.

Muistuttelisin teitä vielä parhaillaan käynnissä olevasta kilpailusta, jossa on mahdollisuus voittaa #wakeupbeautiful-nukkumispaketti, joka sisältää Vichyn tuotteiden lisäksi yhden yön luksuskylpylässä sinulle ja nimeämällesi henkilölle. Vinkkaa siis kunnon yöunien tarpeessa oleva ystäväsi ja voit voittaa tämän setin teille molemmille, osallistuhan kisaan täällä.

-Maj

0 Comments

  1. maria 4.6.2015

    VIchyn voiteita on pitänyt jo pidempään kokeilla, mutta ehkäpä nyt täytyy lähteä katsomaan noita ihan apteekkiin asti. :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *