Me aloitettiin rantsukausi virallisesti viime maanantanta ja tähän mennessä ollaan ehditty pulikoimaan jo parissakin järvessä. PARASTA! Me viihdytään ihan älyttömän hyvin rantsussa lasten kanssa. Ajateltiin huomenaamunakin pakata kylmälaukku + muut kimpsut ja kampsut messiin ja olla koko päivä polskuttelemassa ystävien kanssa, tästä pitää nyt nauttia, sillä ensi viikolle on luvattu jo huomattavasti kylmempää!!? Aurinkorasvaa kannattaa muistaa lisäillä päivän mittaan, sillä ainakin tänne Tampereelle on povattu huomiselle +27 – ja täyttä aurinkoa, huh!

-Maj

0 Comments

 1. susanna 2.7.2015

  Kuulostaa ihan unelmalta<3 Täällä Kaliforniassa ei just pääse mereen (saati järveen…)uiskentelemaan; on sen verran kylmää kautta rannikon, aurinkoa voi ottaa mutta lapsille se ei oo kiva vaan ainoa mahdollisuus uimisen ja pulikoimisen suhteen on maauimaloiden tapaiset paikat jotka ovat kyllä hienoja. Niinpä täällä lasten kanssa ei pääse biitsille:/ Onneksi käytiin Yyterissä useampaan otteeseen viime kesänä:D

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Bucket listaan lisätty maauimala :) Onneks saitte tankattua sitte biitsifiilistä varastoon :)

   Vastaa
 2. Satu 2.7.2015

  Ihana kuva! <3

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Kiitsa, niin munkin mielestä!

   Vastaa
 3. Esteri 3.7.2015

  Hei, postaustoive; mitä sisältää teidän kylmälaukku? Mulla on aina vaikeuksia keksiä sopivaa syötävää esim just rannalle..

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Toivepostaus on jo melkein valmis -toivotaan, että rantsukelejä riittää, niin siitä on jotain hyötyäkin!

   Vastaa
 4. Pautsi 3.7.2015

  Mitkä on teidän lemppari rantsueväät?

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Hei, aiheesta on postaus jo luonnoksissa, kohtaa pukkaa matskua rantsueväistä :)

   Vastaa
 5. Murina 3.7.2015

  Onko mitään vinkkiä, miten vauvan (4-6kk) kanssa voi löhteä rantsuun? Ollaan oltu pääasiassa kotona ilmalämpöpumpun alla viilennyksessä, kun ei tuota reppanaa oikein voi ulos näin kuumalla viedä.

  Mietiskelin jotain viilennystä vaunuihin, mutta en oikein keksinyt :( ohkaiset matkarattaat (Babyjoggerit) on nytkin käytössä uv-suojalla… Vaavi ryömiikin jo, niin ei pysy paikallaan minkään varjon tms alla.

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Tuon ikäisen vauvan kanssa se on kyllä hippasen hankalaa, uv-vaatteet tietty suojaa vähän, mutta silti… En osaa sen kummemmin auttaa, varjon alla pitäis varmasti noin pienen vielä pysytellä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *