Kyllä on terassilla tarennut, huhhuh! Meidän takapihalle ei juuri tuuli käy, mutta aurinko porottaa koko päivän, joten eipä ole tarvinnut todellakaan palella, ihanaa! Terdellä hengailluun sopivin vaatetus on biksut, mutta tässä boheemissa asussa voisin piipahtaa ihan missä vaan. ”Hippihaalari” on löytö H&M:ltä ja kengät ovat kaverin kaverilta ostetut. Eräs ystäväni jo toivoi, että ne olisivat jääneet ”pieneksi mulle”, ei kuitenkaan sentään. :D

Vähän jäin kuitenkin miettimään tuota haalarihommaa, kun veljeni tokaisi eilen telkkaria katsellessamme, että naisia ei kyllä sitten pue nuo haalarit yhtään. Kieltämättä peppu näyttää vähän pitkältä, mutta äähh haitanneeko tuo?

-Maj

0 Comments

 1. Tinsku 1.7.2015

  Samanmoista haalari-kommenttia kuullut ja onhan se vähän hassu takaa mutta silti nuo haalarit nyt vaan on niin kivoja! Näytät siis tosi hyvältä :-) tää postaus kirvoitti mut kirjottaan aivan ekan kommentin, vaikka blogia on tullut seurattua aivan aikojen alusta, hih :) aivan mun ykkössuosikki, mammatyylit myös! Kiitos siis hyvästä duunista höpsö! :-)

  Vastaa
 2. Lora 2.7.2015

  Oman avopuolison kommentit naisten pukeutumisesta ovat vuosien aikana ovat saaneet hyvät naurut ja ihmetyksetkin välillä :) Viime viikonloppuna oltiin Cafe Birgitan terassilla ja sanoin ääneen, että on kiva ihastella ihmisten eri pukeutumistyylejä näin kesäisin. Avopuoliso kommentoi iloisesti siihen:” Niin, tuokin nainen tuli ihan rennosti pyjamahousuissa tänne terassille”. Itse olin juuri ihastellut kyseisen naisen asua, erityisesti rentoja paisley-kuvioisia silkkisiä housuja :D

  Vastaa
 3. Heidi 3.7.2015

  Juupa juu en vaan päässyt noista kengistä yli enkä ympäri, PAKKO SAADA PUUKENGÄT! Parin päivän tiukan nettitutkiskelun jälkeen oma pari puukorkkareita on postissa:D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *