Mitä tehokkaammin yritän ohjata ajatuksia pois bloggaamisesta, sen enemmän näen ympärilläni kaikkea mitä haluan kuvata ja kertoa. Illalla saatan näpytellä puhelimen muistioon idiksiä tai täydentää loman bucket listiä, hups. Itseasiassa Miikalla on vasta tänään alkanut virallisesti kesäloma, mutta olin itse jo koko viime viikon jotenkin niiiin lomalainen. Olemme saaneet myös äitini tänne Tampereelle, joten meillä on yksi erittäin tehokas käsipari apuna. Lauantaina hän otti kaupunkiasunnolleen omien lapsieni lisäksi ystäväni 2- ja 4-vuotiaat lapset yökylään, melkoinen tehopakkaus tuo mun mammani kyllä on!

Biksut päällä (tai alla!?!) ja ”heinähattu” päässä olen viilettänyt menemään, vähän rähjäisenä, mutta sitäkin onnellisempana.

Tällä hetkellä tuolla alakerrassa paistellaan vohveleita, äitini lisäksi velipoikani Petteri on kurvannut kyläilemään, vohveleiden perässä tietty :P Huomenna taitaa ollakin pitkästä aikaa sadepäivä, joten täytyy mennä vielä tyhjentämään lasten uima-allas tuolta pihalta, toivottavasti teilläkin on lomafiilis ja kaikki hyvin? Palailen muiden nukkuessa vielä vastailemaan kommentteihin :*

-Maj

0 Comments

  1. Sylvia 7.7.2015

    Voi sun äitis on kyllä ihan super. <3 Ihanaa kesää koko porukalle ja spesiaaliterkut tietty supermutsille. ;)

    Yst. Sylvia

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *