Eilen illalla juhlittiin kahden pienen prinsessan, Nellan ja Saran synttäreitä, mitenkäs muutenkaan kuin Frozen-teemalla. Hellettä pukkaa ja pikkutytöt ne jaksavat aina vaan haipata jääprinsessaa. No, eihän toki Frozenissa mitään vikaa ole, sitäpaitsi Elsa ja Anna ovat mahtavia tyyppejä.

Lapset juoksentelevat pihalla ja koska lämpöä riitti illallakin, pikkuväki innoistui kesken juhlien vähän polskuttelemassa uima-altaassa. Synttärityttöjen äiti, Emmi, oli kyllä järkännyt ihanan rennot kesäsyndet. Me tultiin vähän myöhässä kekkereille – ja sittenhän siinä kävi niin, että jumiututtiin höpötteleen isännän ja emännän kanssa niin innokkaasti, että huomattiin olevamme viimeiset vieraat.

Rebekka ja Samppa antoivat Saralle lahjaksi uikkarin.

Samppa siirettiin kotoa nukkuvana autoon ja hän nukkui koko automatkan, perillä hänet vasta herätettiin. Alkuun pojalla oli pieniä käynnistymisvaikeuksia – ja tässä Nella jalomielisesti tarjoaa piristyskarkkia, ihana :D

Lastenkekkereillä on aina lahjakasoja ja puoliksi syötyjä herkkuja siellä täällä – tiedättehän te? Tarjottavat olivat muuten niin herkullisia, että keskityin nauttimaan niistä, enkä malttanut kuvata ollenkaan :D

Tässä muutama oman elämänsä prinsessa painelee kohti leikkimö… linnaa!

Ja tässä on kai sitten Sven <3

Ja tässä  ilkeä tummahiuksinen noita on ryövännyt syliinsä yhden prinsessoista :D

Lopulta Samuelkin pääsi vauhtiin.

Halusin napata kuvan synttärisankareista, joten me tehtiin tavallaan kuvausseinätyyppinen ratkaisu. Tässä vaiheessa kaikki muut vieraat olivat lähteneet jo kotimatkalle.

Siihen senkin päälle oli hauska kiivetä…

ja poseerata yksin…

Ja ehkä kuitenkin hyvän ystävän kanssa mielummin!

Kuvaan tuli välillä myös vierailevia tähtiä.

Ja pienellä vaivalla saatiin koko lapsiporukka samaan kuvaan :)

Onnea vielä kerran 2-vuotiaalle Saralle ja 4-vuotiaalle Nellalle koko meidän jengiltä ja kiitokset isäntäväelle ihanista juhlista.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 3.7.2015

  Obviously it was a lovely and wonderful party and I love it so much how cute the little girl look in their dresses <3 Happy belated birthday!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Limppu 4.7.2015

  Kivoja, hyväntuulisia kuvia! :-)

  Vastaa
 3. laura 8.7.2015

  Kaunis rebe <3 :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *