Ystäväni Henna toi meille ruukullisen minttua, joka vaati pikaista istuttamista. Ensiksi piti hankkia tykötarpeet istutushommia varten, eli soraa, multaa ja sopiva astia eli öö… ruukku? Samalla hankittiin myös laventelille uusi purnukka. Plantagenin myyjä opasti onneksi meitä viherpeukalottomia kädestä pitäen. Ruukun pohjalle tarvitsi laittaa siis ensin soraa, sen jälkeen vanhaa Aamulehteä ja lopuksi vielä multaa. Myyjän mukaan tällä tavalla ”salaojitus” on kunnossa. Olen niin poissa mukavuusalueltani pihahommissa, mutta ainakin toistaiseksi kaikki hankkimamme kasvit suorastaan kukoistavat, toki se on varmaan enemmän Miikan kuin meikäläisen ansiota.

Siitä vähän ruukun pohjalle niitä kiviä, huomatteko kun Rebekka on tomerana työnjohdossa?

Oon joskus saanut Fiskarsilta näin upea puutarhavälineet. Niitä piti vaan jemmata tyyliin vuosi :D

No niin, homma selvä ja sitten vaan pillit pussiin. Työnjohtaja jätti meidät siivoamaan sotkuja, hän katosi uuden kaverinsa kanssa leikkimään pihan puistoon.

Seuraavat Mojitot tehdäänkin sitten oman pihan mintuista :* Laventelikin näyttää uudessa purkissaan muuten tosi söpöltä ja ennen kaikkea se voi hyvin!

-Maj

0 Comments

  1. inkeri 19.7.2015

    Olipas hyvä salaojitus ohje, kiitos.

    Vastaa
  2. Meeju 20.7.2015

    Tarkkana sitten mintun kanssa, jos pääsee tuosta leviämään nurmikolle, niin sitä on kohta joka puolella. Eli aina keräät mintut talteen ennen kuin ehtii kasvamaan maahan asti roikkuviksi. Kokemuksen äänellä. Istutin joskus kukkapenkin reunaan minttua ja olikin hurja leviämään :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *