*kaupallinen yhteistyö Nespresson kanssa

Aloitan aamuni kahvilla – ja toisinaan ilta myös päättyy samoissa merkeissä. En pysty heräämään ennen kuin olen saanut kupillisen kahvia koneeseen, toisina aamuina tarvitaan kahvia vähän enemmänkin. Meillä lapset heräävät aina ennen minua, joinakin aamuina he hipsivät alakertaan katsomaan yhdessä piirrettyjä ja saan vielä hetken kerätä voimia ennen sängystä nousemista. Tassuttelen keittiöön ja alan laitella pikkuväelle aamiaista, tiukkoja toiveita sateilee aamupalan suhteen olkkarin suunnasta. Sain kesän alussa  Nespresso Latissima Touch -kahvikoneen, jonka kanssa olen löytänyt yhteisen sävelen. Kone keittelee kahvini ja minun tarvitsee vain ilmoittaa nappia hipaisemalla millainen kahvi olisi toiveissani. Ihanaa, kun kone hoitelee homman ja voin vaan napata maitokahvini suoraan käteen.

Nyt kun koko perhe on lomalla, niin aamut ovat erilaisia. Olen saanut nauttia kahvihetkistäni pitkään kesäherkkujen kera, kuppi on kulkenut kädessäni terassille ja puistoon, toisinaan rantaankin. Aamupalaa on nautittu useampana aamuna yhdessä koko perheen kanssa terassilla, ai että.

Lungo-kapselit ovat löytäneet tien sydämeeni, sillä pidän eniten pitkistä kahveista, runsaalla maidolla. Kapseleista löytyy sopivia makuja ihan jokaiseen makuun, tällä hetkellä maistuu Linizio Lungo sekä Bukeela ka Ethiopia, niissä molemissa on aika maltilliset vahvuusasteet, 3-4.

Nautin mielelläni kahvin kanssa jotain makeaa ja näin kesällä herkuttelu on ehkä hiukan lähtenyt käsistä, mutta se on sallittua – LOMA, mikä ihana tekosyy.

Sain Nespressolta hiljattain myös tyylikkään ja riittävän reilun kokoisen mukin, jossa kahvini matkustaa mukanani sinne puistoon, rantsuun tai ihan vaan terdelle.

Ystävät ja perheenjäsenet ovat innoissaan tutkineet uudehkoa kahvikonettani, yhdessä ollaan maisteltu eri makuja ja tuumailtu. Äitini on innoissaan kahvikoneen kätevyydestä ja sen helposta puhdistamisesta. Hän on nyt vakuuttunut, että tarvitsee itsekin samanlaisen.

Yhteiseloni kahvikoneen kanssa jatkuu onnellisesti, se on kyllä ollut arjen helpotus, mutta toisaalta myös viikonloppujen luksus. Juuri nytkin olisin kupposellisen tarpeessa!

-Maj

0 Comments

 1. Esteri 10.7.2015

  Näyttää kivalta ja kuulostaa kätevältä! Jospa olis enemmän työtasoa keitiössä niin voisi meillekin tuollainen kone oikein hyvin kotiutua =)

  Mistä tuohon saa noita kahvikapseleita? Ja käyttääkö laite pelkästään noita kapseleita, eli ei ole mahdollisuutta jauhaa papuja? Meidän S-marketista kerran katselin kahvihyllyllä kapselipakkauksia ja mielestäni en löytänyt tuohon Latissima touchiin mitään.

  Ja osaisko joku muuten kertoa, onko noi kapselit jotenkin standardoitu että kaikki merkit menee kaikkiin kapselikahvinkeittimiin (tätä oon joskus miettinyt!)?

  Vastaa
  • Jari 19.8.2015

   Netistä löytyy tai Hetan myymälästä.

   Vastaa
   • Jari 19.8.2015

    Siis Hesan.

    Vastaa
 2. Juuli 12.7.2015

  Eiks tästä samasta aiheesta oo jo tehty ainakin yksi mainos postaus. Ihan melkein samalla tekstillä… Jotta sait ton ilmatteeks ni pitikö monta kertaa mainosaa… Onkp vielä odotettavissa sama mainos…

  Vastaa
  • Maj 13.7.2015

   Kiitokset kritiikistä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *