Helou, täällä toivutaan eilisistä ”garden partyista” eli ystävillemme järjestämistä pienistä kekkereistä. Grillailtiin, chillailtiin sekä nautittiin vähän viiniä leppoisissa tunnelmissa – ja myöhemmin jatkettiin vielä iltaa kaupungissa.

Spekuloin kuvan mekon ostamista aika pitkään, että onkohan se vähän liikaa, mutta äääh, nyt on kesä – joten tuuletusaukotkin ovat ihan ok! Toisinaan poden pientä kriisiä tyyliin ”en voi pukea tätä koska tää näyttää just siltä, että yritän olla parikymppinen” tai joissain tietyn tyyppisissä asuissa esim. jakuissa tulee taas toooodella tätimäinen fiilis. Enää pari viikkoa mun synttäreihin, tiesittekö, että täytän tasan kolmekymmentä? Ei sen enempää tai vähempää, ja nyt tietty kaikilla alkaa soimaan päässä ”oooon kolmekymppinen….” :D

Idan kanssa tuumattiin hetki, että jaksetaanko mennä kuvaamaan asut. Ryhdistäydyttiin kuitenkin, eikä näiden kuvien ottamiseen mennyt kuin ehkä viisi minuuttia.

Mekko – Bik Bok
Korut – H&M
Kengät – Zara

kesäillat, paljaat varpaat, ystävät, kylmä valkkari, nauru – ja hyvä musiikki.
Tätä olen odottanut koko talven. Aika ihanaa.

-Maj

 

0 Comments

 1. jenny 5.7.2015

  No et todella näytä miltään wannabe-teiniltä, vaan tyylikkäältä naiselta!
  Nappivalinta siis, ja korostaa vielä ihanasti rusketustakin.

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Hehee, jeee! Kiitos Jenny :*

   Vastaa
 2. Juuli 6.7.2015

  On ihana lukea näitä sun postauksia. Muutin Tampereelta ulkomaille ja saan aina pienen palasen tuttuja maisemia tämän kautta. Se lievittää kaipuuta sinne. Kiitos tästä :)

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Moikka Juuli! No ei mitään, kiitoksia kun jaksat lueskella :)

   Vastaa
 3. Krisse 6.7.2015

  Moi! Mekko on tosi söpö! Ootko muuten ajatellut tehdä postausta sun herkkulakosta? Eli miksi päätit lakkoilla, miten vaikutti oloon ja tekisitkö saman uudestaan? Olisi tosi mielenkiintoista kuulla sun kokemuksista! :)

  Vastaa
  • Maj 6.7.2015

   Ainiin, herkuton huhtikuu on enää muisto vaan! Se teki kyllä tosi hyvää meikäläiselle – pieni sokerivieroitus siis, ens kerran taas syksyllä… ehkä. En ole ajatellut siitä tehdä postausta, mutta aihetta voisi kyllä ihan hyvin sivuta jonkun postauksen yhteydessä? :)

   Vastaa
 4. laura 7.7.2015

  olet upea! :) niin kaunis ilmestys että.. :*

  Vastaa
 5. Sara. 13.7.2015

  Piiitkästä aika lukemassa sun juttuja ja vitsit mä täytin just 31 ja jotenkin olen ihan kriisissä pukeutumisen kanssa. Että miten näyttää omanikäiseltä eikä just wannabe 2kymppiseltä eikä liian tädiltä. Nyt, kun lapset on ”tehty”, on jotenkin kamalan vanha olo, vaikka nuoriahan tässä vielä ollaan :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *