…ovat mielestäni herkullisen marjaisan väriset! Kesällä jaksan lakata kynteni useammin ja lakassa saa olla väriä. Talvella lakkaan kynteni joko neutraalisti tai juhlaan punaiseksi, muutamia poikkeustapauksiakin toki on.

Kynsilakkojen kestosuosikkini on ollut American Apparelin Neon-lakat, etenkin tuo Neon Red, samaa sävyä olen metsästänyt muilta merkeiltä tuloksetta. Tämän asun kanssa halusin ehdottomasti käyttää myös viileämpää, aavistuksen luumuun taittuvaa sävyä ja sekin näytti yllättävän kivalta, vaikka ensin ajattelin, että väri ei sopisi minulle ollenkaan.

Olin myös erittäin tyytyväinen Lorealin lakan laatuun ja etenkin sen nopeaan kuivumiseen. Yves Rocherin uudistuneissa lakoissa on myös kauniita sävyä ja laatu on hyvä, olen ihan koukussa heidän päällyslakkaansa. Lumenen Gel Effect-lakoilla saa kauniin lopputuloksen – ja miten ihanat sävyt. Kauppareissulta spontaanisti hankittu Sally Hansenin kynsilakka saa myös pisteitä, samoin apteekista mukaan lähtenyt Sensinityn tuoksulakka.

Sally Hansenin lakka on sävyä 546 Get Juiced ja Sensityn tuoksuva lakka on Rosas 50.

Yksi tämän hetken lempparisävyistäni on Lorealin Color Riche ”So Chick Pink” 208 – niin ihanan kesäinen.

Vasemmalla Lorealin lakat 208 ja 870. Lumenen Gel Effect lakkojen sävyt vasemmalta, 43, 49, 50 ja 57. Oma suosikkini on 49 ”Kirkkautta ilmassa”

Myös Diorin ja Essien kynsilakat ovat tosi laadukkaita – Diorilta löytyi yhdestä kesälookista maailman kaunein sävy, edelleen harmittaa, että sitä ei enää saa mistään. Sävyn nimi oli muuten Paradise, kurkatkaahan tämä, en ehkä kestä :D

Mitkä ovat teidän kynsilakkasuosikit?

-Maj

0 Comments

  1. Hanna 24.7.2015

    Kiitti vinkistä, kävin heti ostamassa tuon Lumenen ”Kirkkautta ilmassa”! :)

    Vastaa
  2. Jessii 27.7.2015

    Voisitko tehdä jutun, millä värilliset kynsilakat saa siististi pois. Itselläni menee aina kolme vanutuppoa ja lopuksi täytyy vielä pyöräyttää dippilakassa. Sitten vielä poistaa kuorinnalla viimeiset rippeet punaisista lakoista. Ja edelleen kynnet ovat vielä epäsiistit, kun kaikki ei lähde pois.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *