Kevään liikuntatahti ei ole pysynyt yllä, vaan heinäkuun salikäynnit on laskettavissa yhden käden sormilla, mutta lenkkipolulla olen viihtynyt vähän paremmin. Pitäisi vissiin alkaa suunnittelemaan lenkkejä, tahtia ja matkaa, jos meinaan juosta puolikkaan maratonin parempaan aikaan kuin viime vuonna. Periaatteessa tiedän mitä pitäisi tehdä, mutta olen kai hitusen saamaton tämän asian suhteen, elämässä on aina niin paljon muutakin meneillään, on ollut viimeiset kolme vuotta :D

Pääsin viime viikolla pari kertaa Miikan kanssa juoksemaan ja se oli hyvä juttu se, sillä hänellä on huomattavasti parempi kunto – ja hän tsemppaa meikäläistäkin spurttaamaan ylämäet sekä muutenkin pitää tahtia yllä. Tykkään tosi paljon lenkkeillä yhdessä jonkun kanssa, pitkäkin matka kuluu huomaamattomasti, mutta toki välillä tekee hyvää mennä yksinään ja ns. tuulettaa vähän päätä :P

Vaatteet – Nike
Lenkkarit – Asics
Sykemittari – Polar

Nämä Asicset ostin marraskuussa 2013 – ainoat juoksulenkkarini. Olispa mahtava nähdä kuinka monta kilometriä kengät ovat kulkeneet, satoja nyt ainakin?

Uuden sykemittarin ostin keväällä, ihan kaikista yksinkertaisimman mallin. Siitä on hauska seurata sykettä, kalorinkulutusta ja aikaa. Puhelimesta tulee vaan musaa.

Juoksushortseista ajattelin luopua vasta syyskuun jälkeen, jos ei lunta tule ennen sitä.

Pari kertaa olen onnistunut eksymäänkin uusissa lenkkimaastoissa, toisella kertaa tunnin juostuani kotiväki tuli hakemaan autolla pois, kun olin vähän kauempana kotoa… Kaikkea sitä. Onko teillä muuten pysynyt treenimotivaatio yllä näin kesällä? Rantsussa kun ei ole liiaksi pystynyt makoilemaan, niin kaiken järjen mukaan aikaa kuntoiluun meikäläisellä olisi ollut (etenkin Miikan lomaillessa) reippaasti.

-Maj

0 Comments

 1. inkeri 14.7.2015

  Pirteä asu!

  Vastaa
 2. Rytsis 14.7.2015

  sports tracker puhelimeen niin vieraammatkin maastot sujuu! Mihin päin muutitte?

  Vastaa
 3. Retromoderni 15.7.2015

  Itse käytän seuraamiseen Sports trackeria. Tällä viikolla lähdin viimein, kahden kuukauden tauon jälkeen juoksemaan uudestaan, flunssa jne. haittas harrastusta. Jaksoin juosta koko 6 km matkan, mutta yhdessä juokseminen on kivaa, käydään joskus harvoin.

  Enemmän harrastetaan pitkän matkan pyöräilyä yhdessä, katson kun persvako vilkkuu ;).

  Vastaa
 4. Mursu 15.7.2015

  Tampereen puolikkaalla sitten nähdään :)
  Mitä aikaa lähdet tavoittelemaan? Mun haaveissa olisi 2.15, mutta se saattaakin jäädä haaveeksi :D
  Viime vuonna en päässyt tampereen puolikkaalle, kun olin kipeä, mutta olin arboretumissa siskon kannustusjoukoissa ja sinullekin taisin tsemppiä huutaa, kun tunnistin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *