On se vaan niin helppoa, kun kotona on kaksi aikuista, molemmat saavat välillä keskittyä touhuamaan omiaan, eikä pinnakaan pääse kiristymään niin helposti. Harmittaa vähän Miikan puolesta nämä ankeat lomasäät, hänellä (kuten varmasti monella muullakin) on lomaa tämän jälkeen seuraavan kerran sitten ensi vuonna. Ollaanhan me tehty paljon kivoja juttuja ja kuten sanoin, elämä on tässä ja nyt ei kannata keskittyä siihen mikä on huonosti, mutta ymmärtänette varmasti silti, mitä tarkoitan?

Touhukkaasta viikonlopusta ollaan palauduttu tänään näin:

– Lökötellen sohvalla katselemassa Muumeja
– Pesemällä pyykkiä
– Siivoilemalla kotia
– Hengailemalla meikittä shortseissa ja villasukissa, koska ensimmäisistä en luovu, vaikka lunta tulisi, sillä nyt on kesä.
– Tekemällä makaroonilaatikkoa
– Menemällä lasten kanssa puistoon
– Haaveilemalla äkkilähdöistä etelään ja selailemalla niitä joka toinen tunti

Saatiin myös meidän molempien vanhemmat kylään extempore ja omani aikoivatkin viedä lapset taas huomenna Särkkään, pikkuväellä kun tuota energiaa tuntuu jälleen riittävän. Miika saa parannella rauhassa kesäflunssaansa ja mä voin vähän tehdä rästihommia ellei se nyt yllättävää helleaaltoa pukkaa, kuka tietää ;)

-Maj

0 Comments

 1. Anni 14.7.2015

  Haha, me myös haaveillaan etelän lämmöstä ☺
  Meitä vaan mietityttää kuinka selvitään lennoilla ja kohteessa kahden vilkkaan pikku Mimmin kans…elävänä ois kiva tulla kotiin

  Vastaa
  • Maj 15.7.2015

   Meillä on reissut lasten kanssa aina menneet superhyvin, ehkä raskainta oli silloin kun Samuel oli 1-vuotias, hän ei meinannut oikein viihtyä mitenkään päin koneessa, eikä muutenkaan paikallaan, ei ainakaan missään syöttötuolissa aamiaisella :) Onneksi meillä oli silloin apujoukkoja mukana!

   Vastaa
 2. Jutta 14.7.2015

  Hahah, samalla periaatteella täälläkin. Shortsit jalassa vaikka ois pakkasta, koska nyt on kesä!!! Toivo elää, et kyllä ne rantakelitkin palaa :)

  Vastaa
  • Maj 15.7.2015

   Jeps, eikös joku povannut, että syyskuusta tulisi tosi lämmin tai jospas vaikka elokuusta….

   Vastaa
 3. Noorq 14.7.2015

  Toivotaan, että saadaan helteitä! Ainoat hellepäivät oon ollu töissä joten en ole vieläkään kastanut edes talviturkkia! Mullakin ollut villasukat välillä kotona jalassa:)

  Vastaa
  • Maj 15.7.2015

   No todellakin toivotaan, villasukat on muutamana päivänä olleet erittäin tarpeelliset :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *