Olimme ”naapuriblogini”, Lack of colourin kirjoittajan, Millan kanssa tänään Aamulehden haastateltavana ja kuvattavana. Aiheena oli kesämuoti ja olimme molemmat samaa mieltä siitä, että kesän myötä pukeutuminen muuttuu värikkäämmäksi. Toimittaja katsahti meihin molempiin ja tuota, aivan niin :D Mustavalkoisuus menköön koko päivän jatkuneen vesisateen piikkiin.

Kuvat: Silja Viitala

Millalla on upea, trendikäs tyyli ja voisin ottaa useita hänen asuistaan juuri sellaisenaan itsellenikin käyttöön, haluaisin mennä hänen hattukätkölleen varkaisiin. Yllätyin, miten monista tyyliseikoista me loppujen lopuksi oltiin eri mieltä. Milla fiilisteli hippityyliin hurahtaneena kesäisiä kukkaseppeleitä ja meikäläinen puolestaan ei näkisi niitä mielellään enää kenenkään päässä, korkeintaan ehkä juhannuksena mökillä. Omasta kaapistani ei löydy terveyssandaaleja, eikä kokouikkariakaan, joita selkeästi kokeilevampi toverini fiilisteli. Juttu ilmestyy myöhemmin Aamulehdessä.

-Maj

0 Comments

 1. Milla K 8.7.2015

  Hahaaa, vaatehullu bloginaapuri kuittaa ;) Kiitos tästä, mulla oli niin huippua!! Toivottavasti törmäillään jossain pian uudelleen. Ps. Jee näistä kuvista tuli tosi kivoja!

  Vastaa
  • Maj 8.7.2015

   Niin me vaan törmättiin! Laitan sulle kuvaa tuleen :)

   Vastaa
 2. laura 8.7.2015

  upea! ihania kuvia, olet todella hehkeä. :)

  Vastaa
  • Maj 8.7.2015

   No kauniisti sanottu – kiito! Oikeesti ehkä oon jo tossa vaiheessa vähän nihkee, kun taivaalta tiputteli ensin vettä ja sitten alkoi aurinko paahtamaan :D

   Vastaa
 3. Noorq 10.7.2015

  Kuullostaa mielenkiintoiselta:)

  Vastaa
 4. Julli 25.7.2015

  Wau mistä tää sun ihana paita/takki on?:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *