Tempasin kaapistani ensimmäisen vaalean mekon käteeni, kun oltiin muutama päivä sitten lähdössä syömään ulos. Se oli muuten maailman huonoin vaihtoehto järkyttävään tuuleen – en vaan oikeastaan tajunnut kuinka kylmä ulkona oli. Kuvien mekon olen aikoinaan hankkinut kasvavalle raskausvatsalleni ja se on ollut harvoja ”odotusvaatteita”, jotka on tehnyt mieli säilyttää vauvan syntymän jälkeenkin. Vitsailin, että mekko on varsinainen synnytysmekko, sillä tuolla selässä on koko pituudelta pienet napitkin.

Mekko – Monki
Kengät – 2hand
Korvikset – H&M

Ihan käypä mekkohan tuo vieläkin tosiaan on, vaikka sen kuvaaminen olikin miltei mahdotonta tuossa tuulessa.

Oletteko te säilyttäneet odotusajan vaatteitanne? Vai onko raskausaikan pidetyt vaatteet kenties niin nähty, että ne voi kerätä kokkoon takapihalle, kuten Mammatyyleissä vieraillut Jenni teki :D

-Maj

0 Comments

 1. Päke 11.7.2015

  Tosi kaunis mekko. :)

  Vastaa
  • Maj 13.7.2015

   Voi kiitos <3

   Vastaa
 2. Päivänsäde 12.7.2015

  Heips! Muistinko oikein, että olet joskus tehnyt jutun Tampereen must see -paikoista. Ollaan perheeni (minä,mies+8v. Ja 5v. Tytöt )tulossa Tampereelle käymään. Särkänniemi varmaan käydään katsastamassa, mutta mitä muuta suosittelet? P. S ihanan värinen tuo mekko!

  Vastaa
  • Maj 13.7.2015

   Moikka! Tuolta Tampere ja Tampere Tärpit -tägien alta löytyy vinkkejä, mutta voisin kyllä toteuttaa just sellaisen ”lasten tampere” -tyyppisen jutun :)

   Vastaa
 3. Satu 12.7.2015

  Ihanat kuvat! <3

  Vastaa
  • Maj 13.7.2015

   No kiitos, ne oli kyllä työn takana, koska TUULI nii hitokseen :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *