Tänään – tai oikeastaan vuorokausi vaihtui jo pari minuuttia sitten, joten sanotaan sitten, että eilen oli mun synttäripäivä. Tulimme aamulla viiden jälkeen kotiin ja lyhyiden yöunien jälkeen koko porukka heräili vähän silmät ristissä, mutta minä, synttärityttö vasta viimeisenä. Juoksin heti herättyäni tarkistamaan peilikuvani, näyttäisinkö nyt kolmikymppiseltä? Joo kyllä näin oli ja tiedättehän, naaman perusteella siinä kolmosella alkavan numeron perässä oli iso plussa, ei vaan :D

Sain hörppiä kahvia rauhassa ja eteen kannettiin banaanipannaria. Lapset olivat askarrelleet kortteja ja sain kotiväeltä lahjaksi kuvan aurinkolasit.
Aamupalahetken jälkeen molemmat kädet olivatkin töitä täynnä ja tiedän, että koko seuraava kuukausi tulee olemaan melko haipakkaa, mutta ei haittaa. Lomalla sain ladattua akkuja, joten muutamien kunnon yöunien jälkeen olen valmis aloittamaan arjen tohinat täydellä teholla. Kiitos vielä Instagramiin ja Facebookiin tupsahdelleista onnitteluviesteistä :*

-Maj

0 Comments

  1. Marja 30.7.2015

    Myöhäiset synttärionnittelut kivan blogisi kautta :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *