Nippu neilikoita kädessäni lähdin kotimatkalle tänään Hirvihaaran kartanosta. Gugguun järjestämä asiakasilta oli oikein onnistunut, lämminhenkinen – ja ennen kaikkea meillä oli niin hauskaa! Mun työt loppuivat hyvissä ajoin ja pääsin nauttimaan illasta rennosti vieraan roolissa. Puolen yön jölkeen korkkarit heitetiin nurkkaan, kun tanssilattia kutsui ja muotinäytöslava otettiin haltuun ysärihittien saattelemana. Mun ja Hennan hotellihuoneesta taisi kuulua hihittelyä pikkutunneille saakka, saatoin nukahtaa hymy huulilla, siihen lempparityttöni viereen.

Oletteko koskaan käyneet Hirvihaarassa? Pakko kehaista, että se on aivan mahtava paikka, lasipaviljonkeineen, hyötypuutarhoineen ja vehreineen tiluksineen, huh! Savusaunaan emme ehtineet aikeistamme huolimatta, löylyttelyt jääköön sitten ensi kertaan.

Aurinkolasit – Folli Follie
Paita – Lindex
Shortsit – Gina Tricot
Kengät – Lainassa

Kuvat: Coco Sweet Dreams/Henna

Karkasimme ihastelemaan kartanon puutarhaa vielä ennen lähtöä. Aikeissa ei ollut tosiaan ollut ottaa asukuvia, mutta Hennalla oli kuvausinspistä ja näin asukin saatiin ikuistettua.

Mitäs muuten tykkäätte uusista aurinkolaseistani? Niistä tuli samantien mun suosikit ja myös nuo lainakengät teki mieli sulloa salaa omaan laukkuun :P

-Maj

0 Comments

 1. Rena 31.7.2015

  I like your new sunglasses, your look and for sure the roses!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Taina 2.8.2015

  Kivat lasit ja nuo kengät ovat tosiaan ihanat

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *