Jos haluatte nauttia tyylikkäässä paikassa yksinkertaisen hyvää pitsaa, niin menkäähän testaamaan Näsilinnankadun Sitko. Kävimme viime viikon alussa Sitkossa syömässä Miikan kanssa kahdestaan ja mulle suositeltiin jotain täydellisen makuista puolikuivaa valkkaria, jossa oli vivahde persikkaa, kuulostaa omituiselta, mutta se toimi täydellisesti, ärsyttävää kun en nyt muista sitä viinin nimeä. HELP?

Viime lauantaina otimme uusinnan, olimme siellä neljän aikuisen + neljän lapsen voimin. Lapsille ei ole erikseen annoksia, mutta meidän muksuille upposi listalta napattu perus Margherita puoliksi.

Itse otin molemmilla kerroilla Parman – vaikka en hirmuisesti lihasta välitäkään, niin rakastan parmankinkkua. Maistoin myös palan sekä chili- että salami-pitsaa ja lasten valkkaamaa Margheritaa, Parma oli silti paras. Idakin oli käväissyt Sitkossa,  joten kurkatkaahan täältä, mitä mieltä hän oli kasvispitsasta.

Sitko, Pizza & bar, TampereSitko, Pizza & bar, TampereSitko, Pizza & bar, Tampere

Sitko ei varsinaisesti ole mikään lapsiperheen ykkösvalinta, vaan ennemminkin  aikuisten rennon tyylikäs seurustelupaikka, josta saa hyvistä raaka-aineista valmistettua pitsaa ja myös drinksuja. Maanantaisin paikka on kokonaan suljettu – perjantaisin tarjolla on myös lounaspitsoja.

Oletteko ehtineet testaamaan Sitkon, jos olette, niin mitä tykkäsitte?

-Maj

0 Comments

 1. Leisku 15.7.2015

  Ehdottomasti paras pizza tuli syötyä Sitkossa, juurikin tuo Parma. Ihan taivaallista. Itse paikkakin oli oikein viihdyttävä, ensi kerralla aion myös ottaa lasillisen jotain ihanaa valkkaria pizzan kaveriksi, nyt mentiin cokislinjalla :)

  Vastaa
  • Maj 16.7.2015

   Kokis on kyllä hyvää, mutta aiai, kuumana kesäpäivänä kylmä valkoviini – sen parempaa ei ookkaan :P <3

   Vastaa
 2. Milla K 15.7.2015

  Kunfu Girl!! On se valkkari siis ;) Mun lemppari. Mie kävin Sitkossa ekaa kertaa vasta reilu kk sitten ja rakastuin heti!

  Vastaa
  • Maj 16.7.2015

   Kung fu girl on kyllä hyvää, mutta se ei ollut se! Otin sitä toisella kertaa :D Mennään joskus Sitkoon, vaikka perjantailounaalle? :)

   Vastaa
 3. Minna 15.7.2015

  Ei Suomesta saa hyvää pitsaa mistään. Ei edes täältä. Hurja pettymys oli kaiken hehkutuksen jälkeen.

  Vastaa
  • Maj 16.7.2015

   Älä luovuta! Ookko testannu Sergio’sin Turussa – tai Niskan? Ei ehkä uskois, mutta Turusta saa TODELLA hyvää pitsaa, vaikka itse toki pidin kyllä Sitkostakin :P

   Vastaa
 4. X 16.7.2015

  Saatiin Sitkossa pari viikkoa sitten niin huonoa palvelua, että takaisin ei tarvitse mennä. Harmi :( Ruoka kyllä oli ihan hyvää.
  Odottelimme pizzoja 1 h 5 min (!!!!!!), lopulta nyrpeä tarjoilija toi ne pahoittelematta ollenkaan. Kun tästä mainittiin, niin saatiin hyvitykseksi cappucinot, joita ei pystynyt juomaan. Oli ihan järkyttävän pahaa, eikä cappucinoa nähnytkään. Liuettiin paikalta ja juomatta jäi :D Ei vaan pystytty enää valittamaan niistä, kun harmitti niin hitosti!

  Vastaa
  • Maj 16.7.2015

   No voi että, kurja kuulla. Antakaa vieltä toinen tsäänssi? Me saatiin nimittäin superhyvää palvelua! :)

   Vastaa
 5. Laura 18.7.2015

  Käytiin myös Sitkossa, hyvää oli joskin ehkä hieman liian paksu pizzapohja makuuni. Turussa saa kyllä parhaimmat pizzat, suosittelen Tintåa. Paras! Ja siellä myös maailman paras suklaakakku jälkkäriksi…
  Se valkkari Sitkossa oli loistavaa, taisin juoda samaa. Olisko ollut joku Scaia?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *