Viikonloppuna  oli tarkoitus chillailla vain kotona, mutta toisinpa siinä kuitenkin kävi. Päädyttiin istuskelemaan terassilaivalle – ja loppujen lopuksi meitä oli aika iso ja yllättävä porukka. Henna oli tullut Turusta ystäviensä kanssa Tammerfesteille ja he tulivat moikkailemaan mua ja Idaa, myöhemmin joukkoon liittyi myös veljeni ja Miikan kaveriporukka. Spontaanit illanvietot ovat toisinaan ihan parhaita, mutta ne ”äkkilähdöt” ovat perheellisellä harvassa.

Playsuit & korut – H&M
Kengät – 2Hand

Liftaten cityyn, haha, no ei sentään. Tällä kertaa ei jaksettu panostaa asukuviin, mutta napattiin huviksemme muutama räpsy, ei se ole niin justiinsa. Iloinen meininki toivottavasti välittyy sinnekin asti.

-Maj

0 Comments

  1. Juuli 20.7.2015

    Näyttää Vuoreksen maisemilta. Saako kysyä, onko siellä teidän uus koti? :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *