Saimme ystäviltämme tupari- tai kesälahjaksi, Vitran työkalupakin. Se on ihanan värinen, juuri sellainen, mitä en ehkä itse ei osaisi valita, mutta joka kuitenkin sopii meille paremmin kuin hyvin. Itseasissa ystäväni kertoi, että väriä oltiin mietitty pitkään yhdessä myyjän kanssa, todella herkku, sanoisin. Itse valitsen liian usein, niin vaatteissa kun sisustuksessakin niitä tuttuja turvallisia värejä. Työkalupakkiin voi laittaa ihan mitä vaan, pientä tavaraa, keittiövälineitä, meikkejä, mutta en osaa päättää mihin sen sijoittaisin tai mitä sinne laittaisin?

vitra toolbox1 vitra toolbox2 vitra toolbox3 vitra toolbox4

ihana pieni väripilkku, siinä se pönöttää keittiönpöydässä ihailtavana. Mihin käyttöön sinä ottaisit työkalupakin? Mitä siellä säilyttäisit?

-Maj

0 Comments

 1. Päivi 15.7.2015

  Eteiseen, siihen on helppo jättää pikkutavarat kädestä kun tulee kotiin.

  Vastaa
 2. Tuija 15.7.2015

  Kaunis <3 ja pirteä väri.
  Laittaisin varmaan joko keittiön saarekkeelle oliiviöljy ym. purtiloille tai sitten wc:n/kylppärin paraatipaikalle jutuille..mutta ehdottomasti esille!

  Vastaa
 3. Maria 15.7.2015

  Maustepurkit sais tuohon aikas nätisti riviin. Työkalupakista tuli mieleen, että olis mukava lukea joskus, millaisilla ”työkaluilla” ootte saaneet teidän arjesta noin toimivan – tyyliin parhaat vinkit, joiden oot kokenut helpottavan teidän arkea. Kun joskus mietin, kuin sulla on ”paketti noin hyvin kasassa”, tai miten ehdit ja jaksat kaiken.

  Vastaa
 4. Mursu 15.7.2015

  Tuo olisi täydellinen siihen paikkaan mihin aina kerääntyy epämääräinen kasa tavaraa (joka kodissa on sellainen :D ). Eli meillä eteisen pikkupöytä, siine menisi avaimet, kännykät, kynät, kuitit, mitä näitä nyt on kun taskunsa tyhjää :D

  Vastaa
 5. Aurora 16.7.2015

  Oih, aivan ihana! Tämä oli heti pakko googlettaa – olen etsinyt kylppärin pöydälle jotain kaunista laatikkoa tms. johon saisi muutaman meikkipaletin, hiuslenksuja ym. pöydillä muuten irtonaisina pyöriviä tavaroita. Ja tämähän on siihen tarkoitukseen täydellinen! Taidan kuitenkin olla tylsä ja tilata värikkään sijaan tylsän, mutta ah niin tyylikkään mustan. Kiitos vinkistä! :)

  Vastaa
 6. kenkkula 16.7.2015

  Juuh eteisen kenkäkaappin päälle ja keittiöön .mä voisin hankkia tuollaisen jos ei hintava

  Vastaa
 7. dfg 16.7.2015

  Lapsen askartelupöydälle. Laittaisin siihen kynät, sakset, liimat yms.

  Vastaa
 8. Julli 17.7.2015

  Tuolle olisi tosiaan monta käyttöä, mutta mieleen tuli heti kun teillä uusi terassi niin sinne! Jos tykkäätte näin kesäisin syödä ja herkutella ulkona niin miten kätsyä olis noihin lokerikkoihin laittaa haarukat, veitset ja lusikat yms. Servetit tohon isompaan ja vaikka ketsupit, sinapit, salaattikastikkeet, öljyt yms. Toiselle puolelle ;) Siitähän syntyisi hyvä postauskin :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *