Ikäkriiseily on nyt spekuloitu ja sen kunniaksi ajattelinkin täräyttää vanhoja kuvia eetteriin. Blogeissa on näkynyt asukuvia vuosien takaa ja löytyyhän niitä itseltänikin, sillä olen blogannut jo vuodesta 2009 asti. Aloittaessani Ed Hardy oli kuuminta hottia – mutta mikä hulluinta, samat shortsit ovat edelleen käytössä, lieneekö nykyään vähän kireämmät mitä silloin aikoinaan? Nämä seuraavat kuvat on julkaistu blogissani, suurin osa vuonna 2010.

vanhat1

Vasemmalla tämän kuvasarjan tuorein kuva, odotan siinä Samuelia, kuva on otettu 2011, loppukesästä. Oikeanpuoleinen kuva on puolestaan vanhin, se on vuodelta 2009, kun oltiin juuri muutettu Miikan kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme, päällä tietysti lempparipaita.

vanhat2

Pikkuveljen kanssa oltiin lähdössä bailaamaan, kesällä 2010.

vanhat3

Sama vuosi, mutta syksy. Reteesti sporttimutsina, Air Maxit olivat näköjään jo silloin kuvioissa.

vanhat5

Kuvien laatu ennen kaikkea. Kiharrettu polkka ja kohtalokas ilme toimii aina? Tuon mittaiset saappaat olivat ainakin itselläni tosi pitkään ”se” juttu.

vanhat6

Kesältä 2010, ei mitään erikoista, eikä toisaalta mitään noloakaan?

vanhat7

Rebekkaa luultiin aina pojaksi. Molemmilla meillä oli pillifarkut ja tank-topit.

vanhat8

Vähän fiinimpää lookia 2011 kesältä. Vasemmalla poseeraan Ylivieskassa kotitaloni takapihalla, tuon linnun asentoa selvästi jäljitellen. Oikeanpuoleinenkuva on otettu Miikan ystäväni häissä, odotin Samuelie, mutta se oli vielä tuossa vaiheessa salaisuus. Illan mittaan olin aivan puhki ja turvonnut – alkuraskauden väsymys puski päälle.

Mun mielestä näissä kuvissa ei ollut mitään äärimmäisen noloa, kaksi viimeistä asua voisin pukea päälleni koska vaan uudelleenkin. Kuvat ovat muuttuneet tässä viiden vuoden aikana, ainakin vähän isommiksi jos ei muuta?

-Maj

0 Comments

  1. Matilda 18.7.2015

    Olipas ihan todella kiva postaus :) matildaselin.blogspot.fi

    Vastaa
  2. zahra 18.7.2015

    Sulla on ihan selvästi ollut aiemmin naisellisempi pukeutumistyyli, ja sille peukuttaisin nytkin:) olet niin hoikka ja kaunis vartaloltasi, että pukeudut turhaan liian isolta näyttäviin laatikkomaisiin paitoihin ym. Lisäksi sääresi pääsisivät paremmin oikeuksiin siroissa korkokengissä, kuin noissa tolppakorkoisissa ”möhkäleissä”, joista tunnut pitävän;)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *