Viime vuoden Blockfestit olivat ihan todella mieletön kokemus. Aurinko helli todenteolla juhlakansaa, vielä yömyöhäänkin oli oikeasti kuuma! Festarit ja kaikki sen ympärillä oli mielettömän upeasti järjestetty (kiitos kaikesta Ylex:lle) eli toisin sanoen, kaikki oli erittäin kohdillaan.

Meillä oli huikea porukka ja ihan parasta, että tänä vuonna nähdään uudelleen samalla jengillä, en malta odottaa. Onko teillä liput hankittuna Blockeille? Jos, niin ehkä törmätään, tulkaa vaan nappamaan hihasta kiinni. Kurkkasin juuri Tiketin sivuilta, että perjantaiksi saa vielä lippuja, siitä vaan sitten klikkailemaan huomiselle liput, että ei vaan käy näin.

blockfest6 day2_3 day2_4 day2_7 blockfest1 blockfest2blockfest12blockfest3blockfest4blockfest11blockfest7day2_13Blockfest starttaa huomenna, jeee! Vielä kun asukriisin saisi selätettyä – jep, first world problems. Onko teillä jo festariasut valmiiksi katsottuina?

-Maj

 

0 Comments

 1. Susanne 20.8.2015

  Huomenna kans blockfesteille! Asukriisi täälläkin :d Tein omaan blogiini muistilistaa, mitä ottaa mukaan, jos vaikka sillä tavalla muistais kaiken :D ps. ihania postauksia <3

  Vastaa
 2. Curiousnoora 20.8.2015

  Whiiiii, mä sain kun sainkin kans ostettua lauantaille lipun! En malta odottaa! <3__<3

  Ehkä siis törmäillään! :)

  Vastaa
 3. Eve 20.8.2015

  Whoop whoop! Jee, mulla on kahden päivän lippu. :-) ehkä törmätään. :-) Mut ei kyllä tiedä mitä vetää päällensä kun päivällä helle ja yöllä pakkanen melkein. :-D

  Vastaa
 4. maya 21.8.2015

  Ilman lippua, mutta viimeksi oli ihan hyvät bileeet myös aidan toisella puolen :,D
  Tosiaan tuo kylmä yö vähän ehkä rajoittaa pukeutumista nyt!

  Vastaa
 5. minttu 21.8.2015

  käy kuuntelee paperi t:tä, flowssa kuulin ekaa kertaa livenä ja oli TÖRKEEN KOVA!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *