Viime viikon torstaina (apua, onko siitä jo niin kauan?) olin Gugguun asiakasillassa töissä. Tavallaan olin vähän monitoimimiehenä – tai niin, -naisena. Olin paikalla Hirvihaaran kartanolla jo hyvissä ajoin aamupäivällä ja lähdin vasta seuraavana päivänä kotiin, sitten kun lasipaviljonki oli tyhjennetty.

Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, niin sekä kartano että asiakasilta olivat erittäin inspiroivia molemmat, tiedättekös? Kartano on aivan henkeäsalpaavan kaunis. Siellä kyllä kelpaisi järjestää häät tai muut tärkeät juhlat. Gugguu oli myös laittanut parastaan ja kaikki yksityiskohdatkin olivat niin viimeisen päälle mietittyjä. Erityisesti ihastelin yksinkertaisia, mutta silti niin elegantteja kukkasia. Olisin halunnut kuvata koko ajan kaikkea, mutta välillä vaihdoin työvälinettä, laskin kameran alas ja nappasin siveltimet kouraani.

Ai että. Tässä spotissa aamukahvia kelpaisi hörpiskellä loppukesäisen aamuauringon lämmössä, tai illan tullen istuskella nautiskelemassa pimenevästä taivaasta.

Tilaisuus järjestettiin lasipaviljongissa, joka luonnollisesti tulvi valoa, mikä tarkoitti tietysti myös loistavia kuvausolosuhteita.

Pääsin maistelmaan kartanon ruokia ja salaatti sai lisäpisteitä mm. maistuvasta kastikkeesta, jossa oli kartanon omassa puutarhassa kasvatettuja yrttejä. Hirvihaaran verkkosivuilla kerrotaan, että ”kartanon keittiössä hyödynnetään itse kasvatettua ja puhtaita kotimaassa tuotettuja raaka-aineita unohtamatta paikallisten tuottajien erikoisuuksia.”

Tilaisuuden juonsi säteilevä Kristiina Komulainen, musiikkiosuudesta vastasi Jukka Poika ja juhlijoita nauratti stand-up koomikko Jacke Björklund, joka vetäisi myös allekirjoittaneen lavalle.

Tervetuliaispuheen jälkeen päästiin seuraamaan muotinäytöstä, jossa esiteltiin tulevan syksyn mallisto, sekä ensimmäistä kertaa kuvioihin tulleet kuosit.

Mansikoita ja Macaronseja – Marge oli myyty!

Illalla vaihdoin vapaalle ja pääsin nauttimaan täysin rinnoin juhlatunnelmasta. Meillä oli ihan tolkuttoman hauskaa! Kiitos Gugguun porukalle nauruntäyteisestä, ihanasta päivästä!

-Maj

0 Comments

 1. Minni 8.8.2015

  Ei liity tähän aiheeseen mutta instagramin puolella kuvissa sinulla on näkynyt musta, ohut olkaiminen toppi, minkähän merkkisestä topista kyse? :)

  Vastaa
  • Maj 8.8.2015

   Se taitaapi olla Bik Bokista, joskus keväällä ostettu :)

   Vastaa
 2. Sara. 8.8.2015

  Aivan ihanan näköinen paikka!

  Vastaa
 3. Liinu 8.8.2015

  Minä puolestaan kysyisin hameesta, mistä moinen ihanuus oli? :)

  Vastaa
 4. Peace 8.8.2015

  Milläs kriteereillä tuonne kantisiltaan pääsee? Kaikki asiakkaat tokko saavat kutsua?

  Vastaa
  • Maj 8.8.2015

   Moikka! Iltamaan oli kutsuttu Gugguun omistajien ystäviä, perheenjäseniä sekä merkin jälleenmyyjiä ja asiakkaita. Muutamia kutsuja mun mielestä ainakin ihan arvottiin Gugguun FB-sivuilla, mutta tosiaan, osa asiakkaista varmasti kutsuttiin suoraankin. Sitä en osaa kertoa, että millä perusteella kutsuja on postiteltu :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *