Arvelin, että viime tiistai jäi tämän kesän viimeiseksi hellepäiväksi, mutta saapas nähdä… Otettiin ilo irti aurinkoisesta päivästä, pakattiin kaikki tarpeellinen, kuten päivän safkat ja lelut pussukoihin ja suunnattiin ystävien kanssa rantsuun, piiitkästä aikaa. Tämän kesän lupsakat, rantsussa vietetyt päivät ovat yhden käden sormilla laskettavissa.

Vitsit, että oli jotenkin niin huoletonta ja ihanaa. Kun Miika pääsi töistä, niin miehet katsoivat lapsikatraan perään ja me lähdimme ystäväni Emmin kanssa kipittämään vielä reilun kympin hölkkälenkki. Oltiin molemmat ihan lopussa kun juostiin viimeisiä kilometrejä, vaikka Sports Tracker ilmoitti, että vauhti ei olisi pitänyt ainakaan päätä huimata. Helle ja nestevajaus varmasti osa syynä siihen, että lenkin loppupuolella jalka ei oikein meinannut nousta toivuttuun tahtiin.

järvi, lapset, kellukkeetkesä, crocs

Pussukat ja nyssykät, kuuluvat rantsupäivään. Ja tietty skidien Crocsit.

lasten uimatarvikkeet, snorkkelitviileät venlat

Samuel ja pari viileää venlaa.

new era cap

S-mies otti todella lunkisti, hän viihtyi veden rajassa omien leikkiensä parissa koko päivän.

prinsessa kellukkeet, frozen uimarengashiekkaleikit

Ja siis prinsessathan eivät käytä kellukkeita – ja prinsessat sitä ja tätä, huh. Ilmeisesti jossain vaiheessa prinsessat kumminkin olivat mutakylvyn tarpeessa.

sporttimammat

Lenkin jälkeen voittajafiiliksillä jäähdyttelemässä. Voi meikämutseja, ollaanhan me nyt vähän noloja, mutta hei, EI HAITTAA.

kesäkaverit, ranta, järvellä

Päivä kääntyi jo iltaan, kun meidän hikinen, ehkä vähän myös väsähtänyt, mutta onnellinen porukka poistui rannalta. Voi kesä, miksi vasta nyt?

-Maj

0 Comments

 1. Eve 27.8.2015

  Voi, vielä pari tollasta päivää kiitos. :-) ja joo ootte kyllä niin noloja! Höpö höpö juttuja. :-D

  Vastaa
  • Maj 28.8.2015

   Voi kyllä sopisi, esim. miten olis toi seuraava viikonloppu? Mä onnekas tosin lähden ensi viikolla etelään lämmittelemään….

   Vastaa
   • Eve 28.8.2015

    No just joo! Oon kade. :-D Mukavaa reissua!

    Vastaa
 2. Inkkarit 27.8.2015

  Ihanaha se on ollut ku kesä jatkuu. Olishan ne sateet saanu olla vähäisempiä alkukesästäkin. Hyvä fiilis tuli kuvista.

  Vastaa
  • Maj 28.8.2015

   Kiva kuulla ja totta puhut :)

   Vastaa
 3. Valkoinen tähdikki 28.8.2015

  Kylläpä tuli hyvä fiilis tätä postausta lukiessa ja kuvia katsellessa! Ihanaa, että saatiin muutama lämmin päivä vielä elokuun lopullekin.

  P.S. Ette te mutsit ole yhtään noloja! :)

  Vastaa
  • Maj 28.8.2015

   Hähäää, no ollaanhan me nyt :D Kiva, jos hyvä meininki välittyi sinne saakka, saattaapi muuten olla että mun veikkaus piti paikkansa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *