Aikaisempien asukuvien yhteydessä kerroinkin jo, että olen löytänyt täydellisen luomiväri & huulipuna kombon ja haluan ehdottomasti jakaa sen teidän kanssanne, samalla vinkkailen muutamasta muustakin meikkipussissani majailevasta tuotteesta.

Ripsiväri – Estée Lauder, Sumptuous Extreme
Luomiväri – Mac, Frost – Amber Lights
Huulipuna – Zuii, Nude ja Lumene, 70 Kuulaus*
Kulmavaha – Lumene, 2 harmaanruskea*
Kynsilakka – Lumene, 170 tummaa viiniä*
Sivellin – Ecotools*

*saatu lahjaksi

Zuii meikit

Olen ihan todella pitkään etsinyt täydellistä luomiäväriä ja nyt vihdoinkin bongasin sen MACin valikoimista. Zuiin huulipunan kanssa kävi erittäin onnellisesti, sillä se löytyi minulle hotellihuoneeseen jätetystä lahjakassista (Kiitos Keidas by Lumo), oli siis vain todella hyvää tuuria kun väri sattui olemaan ihan täydelllinen omiin tarpeisiini. Zuiin luonnollinen huulipuna sisältää mm. aloe veraa, jojobaa ja auringonkukkaa. Luonnollisten raaka-aineiden lisäksi annan punalle plussaa myös kosteuttavasta ja hoitavasta koostumuksesta.

Niin ja miksi en ole aikaisemmin tajunnut tätä MACin Frost-luomiväriä? Sen koostumus on aavistuksen voidemainen, joten se ei varise tai pöllyä laisinkaan, mutta kestää sitäkin paremmin. Luomivärin voi helposti levittää vaikka sormin, mutta itse olen tykännyt käyttää levittämiseen Ecotoolisin muhkeaa luomivärisivellintä.

Ja tässä näkyy vielä tuo sävy käden iholla, myös näissä kuvissa olen käyttänyt silmämeikissä tätä – ja huulilla Zuiin puna. Helpon, mutta kuitenkin näyttävän yhden sävyn silmämeikin saat levittämällä luomiväriä runsaasti liikkuvalle luomelle häivyttäen silmän sisä- ja ulkonurkkaan ja rajaamalla silmät, toimii ainakin itselläni.

En koskaan aikaisemmin ole innostunut vastaavasta kynsilakkasävystä (170, tummaa viiniä), mutta nyt se tuntuukin raikkaalta, pitkä korallin voitonkulku on päättynyt, aamen.

Tässä oiva huulipunakaksikko syksyyn. Lumenen huulipuna, sävy 70 mätsää täydellisesti tuohon kynsilakkaan.

Tämän kesän pikameikkini on syntynyt sipaisulla meikkivoidetta, kulmavahalla, ripsivärillä ja huulipunalla – esimerkkinä tästä vaikkapa tämä look.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *