Kreetan Rethymnonissa, etenkin vanhankaupungin alueella oli paljon pieniä putiikkeja. Etenkin kultasepänliikkeitä sekä kenkä- ja nahkaliikkeitä. Parhaat ostosapajat ovat Antistasseos- sekä Arkadioukaduilla – ja siinä ympäristössä. Käsintehdyt nahkasandaalit kustansivat 20-30 euroa, jos vaan on tarvetta, niin ne kannattaa kyllä hankkia! Hintataso oli muuten mun mielestä aika samaa luokkaa kuin Suomessa.
Jos Zarat, Bershkat yms. kiinnostelee, niin silloin kannattaa suunnata Haniaan tai Heraklioniin, Rethymnonista sellaisia ei löydy.

Me tuotiin tuliaisiksi mm. oliiviöljyä, käsintehtyä saippuaa ja muuta kosmetiikkaa, jossa on hyödynnetty oliivia. Suosittuja tuliaisia on varmasti juurikin oliiviöljy ja mausteet, sekä nahkatuotteet ja keramiikka.

Itselleni ostin perinteiset ”kreikkalaissandaalit” ja Miika hankki tuollaiset mustat versiot.

Matkaan tuli myös napattua putiikeista bongattuja pikkujuttuja. Lasten aurinkolasit olivat hauskoja, vietiin kaverinkin tytölle nuo pinkit yksilöt.

Hanian lentokentällä on yksi myymälä, josta sai perinteistä taxfree-kamaa, sieltä nappasin mukaan suihkusaippuan lisäksi lähinnä vähän jotain herkkuja. Paikan päällä aurinkovoiteet ovat edullisempia kuin Suomessa ja valinnanvaraa kyllä löytyy. Kannattaa muistaa suojata myös huulet, Hawaian Tropicilta löytyi suojakertoimen sisältävä huulikiilto.

Me tehtiin yksi visiitti Haniaan, siellä pyörähdin Zarassa hamstraamassa muutamia lastenvaatteita, alet olivat todella kohdillaan, Sampalle ostin farkut ja farkkupaidan alle 15 eurolla. Innoissani siis selasin rekkejä, mieheni pyöritellessä huvittuneena päätään :D

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *