Viikonloppu meni Blockfesteillä ja kuten arvata saattaa, niin meitsimutsia vähän nyt meinaa väsyttää. Festarifiiliksiin palaan vielä myöhemmin, mutta tänään oli ihana hengailla lasten kanssa, oltiin koko perhe vesileikkihommissa takapihalla. Illalla vein Rebekkaa jumppaan ja pyysin siksi aikaa Idaa istuskelemaan hetkeksi seurakseni Pyhäjärven rantsuun. Vein myös Idan fiilistelemään ruusuja, en saa tosta ruusutarhasta tarpeekseni. Ruusutarhassa käymisen jälkeen on heti levollisempi fiilis.

Ihan kukkahattutätinä olin liikenteessä (sain uuden lempinimen: Maire) ja koska en jaksanut kauheasti meikkailla niin sutaisin huuliin punaa, samaa kikkaa käytän aina kun pitää saada lookki nopeasti freesattua – myös Blockeilla yritin samaa kikkaa, tosin lopputuloksesta en ole niinkään varma :D

-Maj

0 Comments

 1. Sylvia 24.8.2015

  Hei!
  Tää menee aivan ohi aiheen, mutta seikkailit jo toista kertaa mun unissani. (Puolustuksena sanon, että uneni on vauvan takia kovin katkonaisia, mikä tekee unistakin sekavia/outoja vauhdikkaita.) Tulin kuitenkin teille kylään ja kysyin mitä kävisin hakemassa meille lounaaksi. Sä kehotit mut teidän lähikauppaan ostamaan ”chopattua” (Tää on varmaan joku ruokamaailman nouseva trendi?!) bulguria, karjalanpaistilihat ja 6 nallekarkkia. Melkoiset pöperöt etten sanois. ;)

  Sylvia

  P.s Tunnistin niin itseni tosta aiemmasta tekstistä. Olen varmasti pilannut monta omaa ja muiden päivää märehtimällä asioita, joille en voi mitään. Tai asiaa jolla ei pitäisi olla niin suurta väliä. (Palapelin kadonnut pala, unohtunut kaulahuovi tai kun mies syöttää parkkimittariin aivan liikaa rahaa etc.) Harmittaa monesti ihan ylipaljon jotkut asiat ja tosiaan niistä ylipääseminen on vaikeaa. Saatan surra jotakin ostamatta jäänyttä (täydellistä?!) huonekalua jopa vuosia..yh. Kuulostaapa hullulta, kun näin kirjoittaa. Tsemppiä sulle ja mulle tähän.

  Vastaa
  • Maj 27.8.2015

   Moi!
   Mä muistan ton vaiheen, kun yöheräily teki unista välillä ihan sekopäisiä! :D Vähänkö ihana silti, etenkin 6 nallekarkkia, haha! Toisaalta siinä on kyllä jotain totuudenmukaisuuttakin, sillä mun on saatava kahvin kanssa AINA jotain makeaa, vaikka yksi konvehti – tai kyllä pari nallekarkkiakin kelpais <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *