Maanantaina Helsinkiin päästyäni suuntasin ihan ensimmäisenä MUFElle, luottomeikkivoidettani oli enää vain muutama pisara pullon pohjalla. Olen käyttänyt Make Up For Everin Face & Body meikkivoidetta putkeen monta vuotta, toki siinä välissä olen innostunut kokeilemaan muitakin laatuja, mutta Face & Body on kuitenkin se tuote, johon aina ”palaan”. Tällä kertaa innostuin myös ostamaan veden kestävää aurinkopuuteria ja pari luomiväriä – huomenna tuotteet pääsevät  testiin, kun meikkailen itseni ystäväni häitä varten.

Kuten olette ehkä huomanneet, niin täällä päässä on ollut aika haipakkaa jo muutamia viikkoja. Ensi viikolla on kaikenlaista pientä ja viikonlopuksi suuntaan blockfesteille  – ja sen jälkeen kalenterissa on väljempää. Tänään kävimme lasten kanssa tutustumassa päiväkotiin, itseasiassa se meni aika kivasti, etenkin Rebekka tuntui viihtyvän ja uusia tuttavuuksiakin hän ehti jo olmimaan siinä parin tunnin aikana.

Mulla on mielen päällä niin paljon kaikkea, tarvitsisin useamman tunnin kirjoitusrauhan. Yömyöhällä koneelle raahustaminen ei vaan pidemmän päälle toimi. Tarvitsen aikaa saadakseni ajatukseni kasattua postaukseksi, eikä ihan heti mieleen muistu, että koska sellaisia rauhallisia hetkiä olisi ollut, paitsi ehkä just yöllä. Onko siellä teillä ihan sama juttu, kiirusta? Onko arki jo alkanut? <3

-Maj

0 Comments

 1. susanna 14.8.2015

  Mut hei, sehän on hyvä kun on vipinää aamusta iltaan! Menevätkö kummatkin lapset päiväkotiin? Mä odotan innolla seuraavaa viikkoa kun täällä alkaa koulu. Saa hieman omaa rauhaa ajatuksille,olen toki onnellinen ettei tarvitse mennä tstolle asti kun tytöt on kesälomalla mutta silti… Tytöt 7v ja 8v hyppivät jo vähän seinillä kun isoveljetkin lähtivät takaisin Suomeen niin ei ole ketään muuta kuin minä jota kiusata:) Mukavaa elokuuta sinulle!

  Vastaa
  • Maj 16.8.2015

   Jep, molemmat lapset aloittavat osa-aikaisesti päiväkodin. Rebekka on jo viskareissa ja mietin jopa, että ottaisinko hänelle täydet hoitopäivät, mutta en sitten kuitenkaan halunnut. Pitää katsoa joulun jälkeen työtilanne uudelleen ja miettiä, että miten toimitaan jatkossa :) Äkkiä se aika menee vaan, onko pienten koululaisten äitinä sama fiilis?

   Vastaa
 2. Pikkuäiti 15.8.2015

  Lomat alkaa olla pidetty tai itse palaan töihin hoitovapaalta vasta tammikuussa. Isompi lapsi jatkaa päiväkodissa 12pv/kk ensiviikolla ja pienempi yksivuotias saa taas paremmin äidin huomion.
  Kiirettä on pitänyt koko kesän.
  Olen viikonlopun sinun kulmillasi Tampereella ystävän polttareissa, huomenna aamulla alkaa tapahtua ?
  Täällä on muuten paljon pimeämpää kuin Oulussa.

  Täällä me aktiivilukijat kyllä odotellaan sua, don’t worry <3

  Vastaa
  • Maj 16.8.2015

   Moikka! Toivottavasti teillä oli huiput polttarit, niin tai aivan varmasti oli. Ihana kuulla <3

   Vastaa
 3. Inkkarit 15.8.2015

  Joskus kyllä ihmettelen, miten jaksat ja kerkeet! Nyt varmasti helppaa kun lapset menee hoitoon.

  Vastaa
  • Maj 16.8.2015

   Niin, emmä jaksakaan, enkä kerkee. Ja juu, ehkä se tästä tasoittuu päiväkodin aloittelun jälkeen :)

   Vastaa
 4. Paulina 15.8.2015

  Täällä alkoi vihdoin vauva-arki :)

  Vastaa
  • Maj 16.8.2015

   ONNEA tuhannesti <3 <3 Miten ihana kuulla, halauksia. Lähetä tännekin vähän vauvan tuoksua :"""(

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *