En epäröinyt tarttua tarjoukseen, kun ystäväni pyyteli meitä heidän kanssaan yhden yön mökkireissulle. Ihan parasta kun Miikalla oli mahdollisuus pitää näin lyhyellä varoitusajalla vapaapäivä töistä ja lähteä mukaan. Lapsista huomasi väsymyksen, varmasti ensimmäiset päiväkodissa vietetyt päivät painoivat pieniä, joten ehkäpä tämä mökkipäivä teki heillekin ihan hyvää. Samalla mökillä me vietettiin juhannusta, tosin eri kokoonpanolla ja jotenkin ihan eri meiningillä, koska silloin taisi olla ehkä juuri ja juuri +15 astetta lämmintä, jos sitäkään.

Päivällä lämpöä kyllä riitti ja yöllä oli niin tunnelmallista, saunan jälkeen istuskeltiin viilentelemässä pilkkopimeässä. Pieni rauhoittuminen teki ainakin mulle tosi hyvää, vastapainoksi viikonloppu meneekin sitten Blockfesteillä, iiks!

-Maj

0 Comments

  1. inkeri 21.8.2015

    Voi miten kesäistä ja kaunista.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *