Ja seuraavaksi olisi tarjolla melkein neljänkymmen kuvan pläjäys reissulta. Olenhan aiheesta jauhanutkin, joten tämä jää viimeiseksi postaukseksi, lupaaan! Ensimmäinen kuva on lentokentältä napattu ja seuraavat ovatkin kaikki Kreetalta. Tärkeitä muistoja, pieniä ihania hetkiä, jotka tuntuu hyvältä täällä blogissakin jakaa.

Aurinko, lämpö ja meri, ne kolme asiaa oli lomalla tärkeintä, muuta en juuri kaivannutkaan. Juuri ystäväni kanssa harmiteltiin, että tänä kesänä ei päästy kertaakaan Yyteriin asti. Itseasiassa meidän perheellä on ollut tapana käydä kerran kesässä Kalajoella, mutta tänä kesänä kotimaanmatkailua ei tullut harrastettua. Ei edes vanhempieni luona Ylivieskassa käyty. Lupasin kyllä jo harmistuneelle äidilleni, että syksyllä matkustetaan viikoksi lasten kanssa mummolaan <3

-Maj

0 Comments

 1. Inkku 19.8.2015

  Älyttömän ihania kuvia, tuli hyvä mieli ku katseli.

  Vastaa
 2. Katie 19.8.2015

  Ihan mielettömän ihania kuvia!:-) Niistä hehkuu todellakin onnistunut loma.

  Vastaa
 3. Tiiasara 19.8.2015

  Oi mikä ihana loma teillä on ollut! Alkaa oma lentolakko harmittamaan :)

  Vastaa
 4. Maria 19.8.2015

  Mikä hotelli teillä oli? Näyttää niin samalta tuo paikka kolmannessa kuvassa kuin meidän hotelli siellä pari vuotta sitten.

  Vastaa
 5. My Circus 19.8.2015

  Ihania nämä teidän lomapostauksennekin! Mä en yleensä jaksa mitään reissupostauksia katsella yhtään, mutta nämä sinun postaukseksi on tosi kivoja ja lapset kuvissa elävöittää näitä tosi hyvin. Muutenkin olen kovin ihastunut blogiisi, varsinkin kaikki lapsiin liittyvät postaukset ovat ihan parhaita. <3

  Vastaa
 6. Eikä! Löysin tän blogin just äsken, ja mä luin tätä joskus kauan sitten, silloin kun tuo nyt reippaan oloinen nuori neiti oli ihan pienen pieni. Ihanaa, toivottavasti teille kuuluu pelkkää hyvää. :)

  Vastaa
 7. mummu 19.8.2015

  Kyllä mummu teitä odottaa!

  Vastaa
 8. Minnie 20.8.2015

  Näistä kuvista välittyi kyllä todella hyvä fiilis! :) Oisin voinut vaikka katella toisen mokoman. :D

  Vastaa
 9. Petra 21.8.2015

  Niiiin ihanaa nähdä ruskettuneita lapsia!! Nykyään vanhemmat suojelee lapsiaan päästä varpaisiin ehkä vähän liioitellen? On pitkähihaisia aurinkosuojavaatteita ja ne kammottavat hatut joissa on se melkein puoleen selkään tuleva lipare niskaa suojaamassa.. Huuuh. Teillä hyvä meininki ja ihania kuvia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *