asukollaasi kesä 2015

Omaa tyyliä ja sen kehittymistä – tai muuttumista on hauska seurata blogiin ladattujen asukuvien kautta. Olen tehnyt kesällä pukemistani asuista kollaasin myös parina edellisenä vuonna, kurkkaa tästä 2013 vuonna askarreltu kollaasi ja tästä pääsee 2014 vuoden asuihin käsiksi.

Pakko myöntää, että viime vuonna olin totaalisen hukassa oman tyylini kanssa, värjäsin hiukseni vaaleiksi, eikä se sitten lopulta tuntunutkaan yhtään hyvältä idealta. Minulla ei ollut oikein missään vaatteissa hyvä olla, ehkäpä liikaa yritystä? Varmaan podin juuri silloin pahimmillaan sitä kuuluisaa kolmenkympin kriisiä tai jotain? 2013 maksimekkojeni helmat hulmusivat ja en ehkä välttämättä pukisi päälleni sen aikaisia asuja sellaisenaan, mutta ajattelen näin jälkikäteen oleeni silloin enemmän sinut tyylini ja itseni kanssa.

Nyt viime vuoden kriiseilyn jälkeen tuntuu, että olen jälleen löytänyt sen oman juttuni pukeutumisen suhteen. Mitä mieltä te blogiani ja asukuviani usemman vuoden seurailleet olette? Mikä on tämän kesän paras lookki?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 29.8.2015

  Honestly I got the impression you found your stlye and I love your effortless and chic looks <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Eve 30.8.2015

  Tuo oranssihtava shortsihaalari on aivan ihana, väri sopii sulle tosi hyvin! Samoin tykkään tuosta vaaleasta mekosta laiturilla. :-) Vähän hävettää toi oma vaatekaappi nyt kun katsoo näitä sun kuvia. :-D

  Vastaa
  • Maj 30.8.2015

   No höpöhöpö Eve <3 Ja kiitokset – mäkin tykkään tuosta ruosteen oranssista väristä, kerta toisensa jälkeen sitä toteaa saman: pitäisi käyttää enemmän värejä pukeutumisessa vai mitä?

   Vastaa
 3. Lotta 30.8.2015

  Mun mielestä oot aina ollut yhtä inspiroivan tyylikäs ja sulla on kaunis kroppa, johon kaikki tuntuu sopivan. Lisäksi oot taitava meikkaaja ja hiustenlaittaja :). Tykkäsin paljon sun vaaleastakin tukasta, mutta kyllä tumma taitaa olla se sinun juttusi. Olisinpa itsekin yhtä chic kuin sinä!

  Vastaa
 4. inkeri 30.8.2015

  Neilikka asu myös kiva.

  Vastaa
 5. katri 31.8.2015

  haha, nyt muistui mieleen tuo yksi asu vuodelta 2013. Asussa on mustat housut ja leopardineuleen alta näkyy punainen paita, minun oli silloin heti pakko matkia asua kun samat elementit löytyi jo kaapistani. Kivahan se oli vaikka ei ihan samalta näyttänytkään :D näistä asuista tuo kolmas shortsihaalari on paras! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *