Mun äiti, isä ja veli olivat täällä meillä viime viikolla, istuttiin iltaa ja laiteltiin vähän ruokaa. Vanhempani ehdottivat, että mentäisiin syömään ravintolaan, mutta Kreikassa vietetyn viikon jälkeen mielestäni oli kiva olla ihan vaan kotosalla. Toki lastenkin kanssa on vaan yksinkertaisesti helpompaa syödä kotona. Mä keräilin kamppeita tohinalla seuraavan päivän menoja varten ja veljeni oli töissä yhdeksään, joten myöhään meni syöminen.

Grilliin laiteltiin tomaatti- ja sipulivartaita ja kanaa sekä lihaa. Lisäksi grillailtiin vielä raakamakkaraa ja tuorejuustolla täytettyjä sieniä. Lisukkeina oli tomaatti-mozzarellasalaattia ja patongin paloja, joissa oli parmankinkkua päällä.

Ennen inhonsin pekoniin käärittyä sieniä, mitä? Nehän on ihan parhaita, vaikka pekonista en muuten välitä. Sipuli kuuluu myös kestoinhokkeihini, en tuu koskaan varmasti pitämään raa’asta sipulista salaatissa, se on ihan mun painajainen!!



Safka oli kyllä simppeliä, mutta hyvää ja sitä oli riittävästi.

Tein meille Bellinit ”alkumaljaksi”, nams! Bellini syntyy helposti, tarvitsee vain kuoria ja soseuttaa pari mehukasta persikkaa ja laittaa sitä sosetta noin kaksi teelusikallista kuoharilasin pohjalle – ja kaataa päälle viilennettyä kuohuviiniä. Lasin voisi vielä koristella halutessaan persikan viipaleella…


K o l m ekymmentä, cheers!

Jälkkäriksi Miika taiteili tuttua ja turvallista herkkuamme, Pavlovaa.
Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa iltaa perheen kesken, harmitti vain, että siskoni ei päässyt paikalle. Koko porukka jäi meille yökylään ja aamulla äiti vielä keitteli mulle kahvit ja kaikkea <3 Kyllä kelpaa olla kolmekymppinen :P
-Maj
Kuulostaa ihanalta perhejuhlalta, ja tosi herkullisen näköistä ruokaa! :)
Herkullisen näköistä ja hyviä kuvia olet napsinut!