Mä aloin todella miettimään Mammatyylien kuvauksissa olleen Heidin sanoja tavallisuudesta. Aamulla julkaisin postauksen ja koko päivän olen pyöritellyt mielessäni sanaa tavallinen. Millainen on tavallinen tyttö? Ajatteletko sinä olevasi ihan tavallinen tyttö, tai noh, nainen? Itse ajattelen kyllä olevani juurikin tavallinen, mutta toisaalta silti, koen olevani omassa elämässäni todella erityinen.

Eihän tavallinen kuitenkaan tarkoita tylsää? Muistan, että Annika O. kertoi jossain vanhassa haastattelussa olevansa ihan tavallinen tyttö ja uskovansa, että sen takia lukijat pystyvät samaistumaan häneen. Tavallinen eli ihan kuin kaikki muutkin.

Tavallinen tyttö, joka vain kirjoittaa blogia. Joku teistäkin on sanonut, että asukuvia on kiva katsella, kun vaatteeni ovat monen saatavilla eli aika tavallisia? En asu ökyasunnossa, en käy luksusmatkoilla, enkä omista superkalliita laukkuja tai kenkiä – onko se merkki tavallisuudesta? Kuvani eivät ole täydellisiä – eikä sitä missään nimessä elämänikään ole,  kenen elämä muka olisi? Toki, saattaahan se blogissa joskus siltä näyttää.

Tarkemmin ajateltuna minusta vähän tuntuu, että loppujen lopuksi me kaikki ollaan tavallisia omalla tavallamme.

-Maj

0 Comments

 1. Nik-ki 2.8.2015

  Hienosti tiivistetty kirjoitus tavallisuudesta :) olen itse tämän jälkeen ainakin ylpeästi tavallinen. Kiitos :)

  Vastaa
 2. tini 2.8.2015

  Ihana olet ainakin! ”Tavallinen” voi joskus kuulostaa samalta kuin tylsä tai merkityksetön, mutta ehkäpä sinun blogisi sitten onkin ihanalla tavalla tavallinen ja juuri siksi helposti lähestyttävä ja samastuttava.

  Vastaa
 3. Ulla 2.8.2015

  Harvemmin kommentoin (en koskaan), mutta tästä tuli niin mieleeni all-time-favoriteni Tyttö sinä olet tähti, jossa Sune kehuu Nelliä sanomalla että ”Sähän ootkin ihan tavallinen tyttö” ja se olikin kauneinta, mitä Nellille on ikinä sanottu. Tavallisuus on best :) Varsinkin, kun on koko elämänsä yrittänyt kurotella korkeuksiin tai pelännyt erottuvansa kaikista muista negatiivisessa mielessä.

  Vastaa
 4. anna 2.8.2015

  Juurikin näin! Itse tavallisena perheenäitinä tykkään lukea blogiasi, koska koen eläväni hyvin samanlaista elämää. Tavallista, mutta erittäin onnellista! Vaatteita, joita omistat, löytyy pääosin ”tavallisista” kaupoista ja silti tyylisi on persoonallinen ja huoliteltu! Monissa muotiblogeissa on vikana juuri se, että vaatteet ovat pääosin ostettu ulkomailta tai ne ovat todella kalliita. Eivät sovi puistoiluun ja lasten kanssa hengailuun :D Tavallisuus on parhautta :)

  Vastaa
 5. Salla 3.8.2015

  Sain juuri omaan blogiini joltain anonyymiltä ”ihania” kehuja siitä miten olen perusjuntti ja lapsetkaan ei mitenkään erityisesti puettuja :D totesin siihen että juntteuskin voi olla kadehdittava asia ja enkä mielestäni ole koskaan paljoa muuta tavoitellukaan. Tavallisena perusjunttina on oikein onnellinen olo :)

  Vastaa
 6. Taru H 4.8.2015

  Heips,
  Sun blogiin ja tyyliin on helppo samaistua, koska et sähellä merkki vaatteiden (luxusvaatteiden)tai laukkujen kanssa. Nää jutut on kaikkien ulottuvilla ja se on mun mielestä parasta:0).
  Kiva blogi seurata!
  -Taru-

  Vastaa
  • Minna 5.8.2015

   Komppaan Tarua! Ihanan tavallinen elämä ja blogi, meille tavallisille lukijoille! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *