Ehdinkin jossain sivulauseessa jo kertoa, että olen menossa Helsinkiin ensi viikolla työhommiin. Aloitamme nimittäin tiistaina uuden videosarjan, Tyylihaasteen, kuvaamisen.

Tyylihaaste on Costumen, Ellen ja Olivian bloggaajien kanssa toteutettava kahdeksanosainen videosarja. Jokaisessa jaksossa me bloggaajat ratkomme tyylihaasteen ja esittelemme syksyn pukeutumis- ja kauneustrendejä. Minun lisäkseni tyylihaasteita ratkovat Xenia’s day blogin kirjoittaja Xenia ja  Blond Rivets -blogista tuttu Kira, joten olen siis erittäin upeassa seurassa.

Tyylihaasteen ensimmäinen jakso julkaistaan 3.9.2015. Siitä eteenpäin uusi jakso ilmestyy joka torstai kahdeksan viikon ajan! Yksi jakso kestää noin viitisen minuuttia ja lukijat voivat äänestää suosikkiasua jokaisen jakson jälkeen. Äänestäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja. Sarjan yhteistyökumppaneita ovat Lumene, Gant, Boomerang, YourFace, Aarikka ja Vitamin Well.

Todella hauskaa ja toisaalta myös vähän jännittävää päästä tekemään jotain ihan uutta, iiks!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *