Kreetalla lomaillessamme piipahdimme Hanian Zarassa, siellä oli huikeat alennusmyynnit, joista bongailin lapsille pari kesäjuttua, Samuelille löytyi myös syksyksi farkkupaitaa ja housua. Rebekka halusi päästä valikoimaan itsellensä shortsit ja innostui kovasti näistä kuvien vesimelonipöksyistä.

Tyttönen näytti niin ihanan raikkaalta valkoisessa topissaan ja hauskoissa shortseissaan. Hänen itsensä stailaama käsikoru on vedetty ylhäälle olkapäähän saakka ja kultaiset tatskat loistivat päivettyneeltä iholta. Haluaisin itsekin pukeutua jotenkin vastaavasti, tämä oli niin ihanan kesäinen ja huoleton asu. Miettikää miten vesimelonishortsit toimisivat aikuisella, jep, lähinnä kai koomiset, mutta tuo toppi kyllä menisi kaiken ikäisillä.

Jos haluatte katsella lisää Reben helleasuja, niin alla olevien linkkejen takaa löytyy pari. Tytön asuista suosikkini on ehkä Gugguun maksimekko, myös Mini Rodinin röyhelöhelmainen mekko on ollut kovassa käytössä. Rebekka itse rakastaa yli kaiken tätä Viivin vanhaa paitaa.

lasten vaatteet, vesimelonishortsit

Toppi ja shortsit – Zara
Tennarit – Converse

Äitini päivittelee usein kuinka iso tyttö Rebekasta on tullut – samaa mieltä olen minäkin. Ihan vastahan soitin Sapelle ja Juulialle, että nyt meikä synnyttää – ja he olivat muuten ihan paniikissa. Ihan vastahan tyttö sai ensimmäiset hampaansa ja nyt ne lähtevät jo pois. Juuri tihrustin itkua päiväkodin pihalla viedessäni häntä hoitoon ensimmäisiä kertoja ja nyt hän on päiväkodissa viimeistä vuotta. Niin se vaan menee, mutta on se vaan jännä juttu, että itsehän en ole vanhentunut päivääkään :D

-Maj

0 Comments

 1. Rena 28.8.2015

  She looks really cute and fresh in this look, the shorts are simply adorable!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. No on kyllä freesit shortsit ja mikä bruna! Tällei sadepäivänä sitä kaipailee erityisesti etelän lämpöön.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *