Olen koko kesän mielestäni kirjoittelut tänne blogiin aika rennolla otteella, tekstiä on tullut milloin mistäkin, enkä ole juuri joutunut suodattamaan itseäni. Negatiivisten kommenttien määrä on laskenut romahdusmaisesti ja muutenkin on ollut kivat fiilikset – näin siis ajattelin ennen lomaani, kunnes pari päivää sitten kommenttiboksi koki uskomattoman ryöpytyksen. Muutamia ihania kohtaamisiakin teidän lukijoiden kanssa on ollut nyt kesän aikana. Se että joku viitsii ja haluaa tulla sanomaan minulle henkilökohtaisesti pitävänsä tästä blogista ja kirjoituksistani nostaa hymyn huulilleni. Sellaisen kohtaamisen jälkeen tekee mieli antaa itsestään vielä vähän enemmän – niillä juttutuokioilla teidän kanssanne on ollut minulle tosi suuri merkitys, arvostan kovasti

Välillä olen palannut lueskelemaan teidän postaustoiveitanne täältä – liikutun muuten joka kerta kun klikkaan tuon postauksen auki. Bongasin sieltä kommenttien joukosta postaustoiveen ”10 faktaa minusta” – ja ajattelin, että miksipäs ei, toivottavasti keksin edes muutamia sellaisia asioita, joita ette tienneet minusta etukäteen.

crocs11

1. Kun hääräilen kotona, päivittelen koko ajan ääneen Miikalle asioita, mitä PITÄISI vielä tehdä tai hoitaa. Pitäisi tuo lasten uima-allaskin pakata varastoon, pitäisi varastokin muuten siivota, pitäisikö tuo nurmikko leikata, pitäisi muuten tilata vihdoinkin olohuoneeseen pöytä ja etenkin ne verhot, ne pitäisi ostaa samantien. Miettikää nyt kuinka saakelin raivostuttavaa – ja teen silti sitä. Mietin juuri tätä kirjoittaessani, että pitäisikö joskus olla hiljaa?

hotel8

2. Mulla on todella outo muisti. Saatan unohtaa ihmisten nimet, mutta muistan tapahtumia vuosien takaa valokuvan tarkasti, muistan mitä kenelläkin oli päällä, mitä kukin sanoi, miltä tuoksui – ja mitä siinä tilanteessa ajattelin.

kilp5

3. Kuvailisin itseäni puheliaaksi, sosiaaliseksi ja avoimeksi. On silti paljon paljon tilanteita, kun yllätän itsekin olemalla vetäytyväinen ja ujo, etenkin silloin kun ei pitäisi. Osa ystävistäni kuvailisi minua rauhalliseksi ja osa erittäin rempseäksi – olen varmaankin tavallaan molempia.

olivia

4. Olen varmaan maailman nopein syömään. Syön paljon ja nopeasti, kaikki aina ihmettelevät ääneen, miten meitsin lautanen on tyhjä, kun toiset vasta aloittelevat. Tämän huonon tavan takia vanhempieni luona syömässä ollessani perheeni päästää minut ottamaan ruokaa vasta viimeisenä, että voitaisiin edes hetki syödä porukalla :D

perusmeno

5. En meinannut uskoa ensimmäistä raskauttani todeksi, testejä tehtiin ainakin kolme – pakotin Miikan apteekkiin, kun en itse enää kehdannut mennä ostamaan testiä.

blackwhiteleopard5

6. Pelkään pimeää ja yksin olemista, sillä minulla on vilkas mielikuvitus. Rakastan kuitenkin kauhuelokuvia, mutta niiden katsominen vaikeuttaa elämääni: en voi käydä vessassa yksin yöllä, en voi sammuttaa valoja, en voi pitää silmiä kiinni kun pesen meikkejä – enkä ainakaan voi ummistaa silmiäni suihkussa. Kävimme katsomassa The Strangersin leffateatterissa, enkä koskaan ole toipunut siitä.

duunissatöissä

7. Välillä käy niin, että en pysty puhumaan oikein. Saatan sanoa ihan todella randomeja sanoja tai sananpuolikkaita, jotka ei tarkoita mitään. Sanat vaan lipsahtaa suustani. Joskus ärsyynnyn kun mieheni huomauttaa tästä, hän kuitenkin yleensä tajuaa, mitä tarkoitan, vaikka ulosantini hetkellisesti heikentynyt.

8. Olen tehokas, vaikka itse sanonkin. Tehokkuus on minulle ominaista, sen takia välillä ne sanatkin saattavat mennä solmuun. Tehokkaimmillani saan tehtyä monen ihmisen edestä hommia, projektiluontoinen työ sopii minulle.

paisleyhousuhame8

9. Jokaisen meidän perheenjäsenen toinen nimi alkaa o-kirjaimella.

10. Olen fanittanut Marilyn Mansonia. Lähdin yläasteikäisenä Helsinkiin saakka katsomaan idoliani, vanhempieni vastusteluista huolimatta. Omistin kaikki artistilta siihen mennessä ilmestyneet cd-levyt. Ostin myös silloiselle poikaystävälleni lahjaksi Mansonista kertovan kirjan ”helvettiin ja takaisin”, mutta luin sen kumminkin ensin itse. Ai että, muistan miten ihailin Mansonin hulluja piilolinssejä.

No, tuliko mitään yllätyksiä? Olispa hauskaa, jos haluaisitte paljastaa myös itsestänne muutaman faktan kommenttiboksissa :)

-Maj

0 Comments

 1. chatte 8.9.2015

  1. Mä olen hirveän hidas syömään. Tästä koituu aina välillä vaivaannuttavia tilanteita, kun muut ovat valmiita, ja itse vielä yritän taistella ruokaa alas.

  2. Mulla on yksin autoa ajaessa tapana huudattaa radiota ja laulaa/hoilata itse mukana.

  3. Seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti kaikenlaisia ”huonoja” sarjoja, kuten Kaunareita ja Beverly Hillsin täydellisiä naisia.

  Vastaa
 2. Jaeida 8.9.2015

  Hei mistä noi sun ekassa kuvassa olevat harmaat kollarit on? :) just tollaisia oon yrittänyt löytää! Ja se on vähän helpommin sanottu kun tehty :D

  Vastaa
 3. Eve 8.9.2015

  Hauskoja! :-) Pakko sanoa tosta the Strangers leffasta että se on sellainen mikä on syöpynyt omille verkkokalvoille.. Painotin vielä likkakavereille leffassa että muistakaa ettei tää ole totta ja sekuntti sen jälkeen valkokankaalle pamahti teksti ”Perustuu tositapahtumiin..” Että se siitä. :-D Ihan kamala!

  Vastaa
 4. HEnna 8.9.2015

  Hahah, oot kyllä varmasti niin ihana persoona! Olen lukenut blogiasi useita vuosia, ennen Rebekan syntymää.

  Olen myös jäätävän nopea syömään ja saan myös palautetta siitä. Toisekseen kohta 6 on niin minua.. Illalla yksin mennessä suihkuun, on pakko laittaa pesuhuoneen ovi lukkoon, jotta kukaan murhaaja ei voi salaa yllättää minua. Meikkiä pestessä olen monesti säihkähtänyt kiljuen, kun poikaystävä on hiljaa tullut viereen ja laittanut kätensä minun olkapäälle…

  Outoja juttuja on paljon. Ei edes tule mieleen. Ainakin katson kauniita ja rohkeita (kuinka noloa!!), lenkillä lasken valopylväiden määriä, herätyskello pitää aina laittaa tasaminuuten esim 06.00, 06.20 jne. ( ei 06.02, 06.24)

  Vastaa
 5. Karoliina 8.9.2015

  Niin ihana postaus! Tällaiset postaukset ovat juuri niitä parhaita – ihanan kepeä ja arkinen! Mukava lisä, että kuvat olivat eri tilanteista ja ajoilta, sinusta saa kyllä niin kauniita kuvia :)
  Olipas jännää jättää kommentti näin ekaa kertaa, vaikka blogiasi jo pitkään olen lukenutkin! Mukavaa syksyä sinulle!

  Vastaa
 6. Sannis 8.9.2015

  Kohta 7, tunnistan niin itseni, varsinkin jos selitän turhan nopeasti jotakin. Sanat ovat mielessä täysin oikein mutta ulosantini on ihan jotain muuta :) Voi mennä parikin yritystä pieleen ja jään jankkaamaan sitä yhtä samperin sanaa.. Välillä tulee ihan omia sanoja. Eli et ole yksin tämän asian kanssa :D

  Vastaa
 7. Kärty 8.9.2015

  Mä listaisin omia juttujani, mutta jäin vaan hämmästelemään, kuinka todella moni noista asioista kuvaa hyvin tarkasti mua: ääneen päivittely (myös muiden asioiden, esim kaupungilla kulkiessa totean ääneen itsestäänselvyyksiä ympäristöstä :D), kauhuelokuvista jäävät traumat ja silti, pakonomainen katselu (Criminal Minds <3 …koska munkin keittiön ikkunasta voi hypätä joku sisään), Marilyn Manson, asioiden projektiluontoinen hoitaminen ja tuo muisti! Muistan vanhan koulukaverin pikkuveljien nimet, mutten seiskan kertotaulua. Ööh.

  Vastaa
  • Kärty 8.9.2015

   Unohdin tästä tohon kauhuun liittyvänä asiana sen, että jos öisin pitää mennä vessaan, en voi katsoa peiliin kun pesen käsiä, koska pelkään että sieltä näkyy jotain.

   Vastaa
 8. tyllerö 8.9.2015

  Pakko kommentoida, koska vaikutat niin samanlaiselta ihmiseltä ku minä :D kohdat 1-4,6-8 sopii täysin muhunkin (jos olisin ollut raskaana niin luultavasti myös kohta 5) ja marilyn manson on ihan hyvä, ainakin yläasteella oli :D

  Vastaa
 9. Annu 9.9.2015

  Kutonen, huh, onpa huojentavaa että joku toinenkin kokee näin!
  Pelkään myös pimeää ja kuvittelen tahtomattani että joku siellä väijyy. Mulla on jääny kummittelemaan the ring elokuvista tuttu tyttö…jos menen yksin nukkumaan niin mulla on yövalo päällä koska mun pitää nähdä ympärilleni tarkistaakseni ettei huoneessa ole muita :D
  Tykkään kans kauhuleffoista, mutta yksin, enkä just ennen nukkumaan menoa niitä katso.
  Hämyisä kylppäri kasvojenpesun aikaan ei oo kiva!
  Onneksi tämä ”vaiva” on hieman helpottanut iän myötä.

  Luulen että sillä on tekemistä sen kanssa että uskooko yliluonnolliseen ja kuinka paljon, tai onko erityisherkkä ihminen, tai sitten se leffa vaan on niin paljon järkyttänyt :)

  Vastaa
 10. Tanja.S 9.9.2015

  Mikä tuo sinun ihana kirkkaan sininen takkisi on???

  Vastaa
 11. Miiii 10.9.2015

  Kiva postaus! Tosi kaunis kuva sinusta tuo, missä päälläsi on ihana sininen takki. :)

  Vastaa
 12. Karoliina 10.9.2015

  Kohta 6 sopii muhun ainakin todella hyvin. Kaikki samat pätee muhunkin ja vielä jos ajan pimeällä tiellä en melkein pysty kattoon taustapeiliin kun pelkään, että takapenkillä on joku! Liikenneturvallisuuden nimissä täytyy silti katsoa :D
  Ja yks outo tapa on nukkua kyljellään niin että toisen jalan akillesjänne on toisen jalan ukko- ja etuvarpaan välissä :’D

  Vastaa
 13. johku 11.9.2015

  Mä olen ollut huomaavinani, että blogissa on ollut hieman rennompi tunnelma. Luulen myös, että kommentoijat reagoi herkästi siihen, miten aidolta bloggaaja vaikuttaa postaustensa kautta. Siinä mielessä, kommenteista voi hyvässä lykyssä oppia jotain omasta tekemisestä, mutta ainahan se ei todellakaan ole niin. Jotkut kommentoi ilkeästi vaan omaa tyhmyyttään. Mä olen alkanut pitää sun blogista lisää viime aikoina, et turhia peittele ja olet oma itsesi. Siihen on helppo samaistua. Kivaa syksyä! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *