Olen tietoisesti vältellyt kokonaan mustia asuja, sillä musta, etenkin kasvojen lähellä, saa minut helposti näyttämään väsähtäneeltä. Lomalla sain kuitenkin levätä, torkahdeltiin päivällä aurinkotuoleihimme ja öisin nukuin kuin tukki – väsymyksestä ei siis ollut tietoakaan. Ida sanoi, että yhtenä iltana nukahdin tyyliin kesken lauseeni, parissa sekunnissa. Sääli kun unta ei voi varastoida.

Yhtenä iltana puin kokomustan asun, tosin erittäin rennon sellaisen – ja vaikka itse sanonkin, niin harvoin ihoni on ollut näin hyvässä kunnossa, kerrankin tummat silmänaluset katosivat miltei kokonaan ja kasvoni näyttivät yllättävän freeseiltä.

Paita – H&M
Shortsit – Mango
Sandaalit – Monki
Kaulakoru – Lahja ystävältä
Aurinkolasit – Folli Follie

Mitä pidätte tästä asusta? Joko olette ihan täysin kyllästyneet näihin lomalookeihini?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *