Jakku päällä tunnen itseni niin aikuiseksi asialliseksi, etenkin silloin kun valikoin jakun kaverisi klassiset mustat avokkaat. Joskus on ihan tarpeellista olla asiallinen, olen jopa harkinnut hankkivani itselleni vihdoinkin silmälasit, juurikin sellaiset, jotka saavat ihmisen kuin ihmisen näyttämään asiantuntijalta.

Tässä valkoisessa jakussa olin ystäväni kanssa Foreverin Aloe Vera-iltamassa, josta innostuin ostamaan geelijuomaa ja voitin arvonnastakin vielä. En oikein tiedä mitä ajattelisin näistä Aloe Vera-tuotteista, onko kenties jollain teistä kokemuksia juurikin tästä hankkimastani Foreverin Aloe Vera -geelijuomasta? Olisi tosi jännittävä kuulla fiiliksiä tuotteesta näin etukäteen.

Jakku – Zara
Toppi – H&M
farkut – Dr.Denim
Kengät – Pull & Bear
Laukku – Zara

-Maj

0 Comments

 1. Sandy S 9.9.2015

  Minä postailin tänään juurikin suomalaisista Kraa Kraa-kehyksistä. Löytyisiköhän heidän mallistostaan ne aikuismaiset kehykset? :D ja itse olen myös Foreverin jälleenmyyjä. Lähdin hommaan mukaan juuri siksi, että itsellä tuotteet toimii! En enää jättäisi juomaa pois, kun viime joulukuussa sen aloitin. Sairastaminen on jäänyt ja iho ja maha voi hyvin.

  Vastaa
 2. jenppu 10.9.2015

  Pakko kommentoida. Itse en käytä tällä hetkellä Foreverin tuotteita, mutta voin silti suositella juurikin sitä geelijuomaa. Tädilleni tehtiin munuaissiirto 90-luvun lopulla ja sen jälkeenkin munuaiset reistailivat. Lisäksi hän sairasti 1. tyypin diabetesta. Kaikki arvot oli välillä sekaisin ja päin peetä, kunnes kuvioon tuli Foreverin aloe vera -tuotteet. Arvot lähti paranemaan, erilaiset oireet katosi ja lääkärit oli ihmeissään. Valitettavasti tätini kuoli muutama vuosi sitten sydänkohtaukseen. Toinen kokemus on sedältäni, joka sairasti syöpää nuorella iällä. Syöpälääkärit myös olivat ihmeissään setäni, kun hän oli koko sairauden ajan niin hyvinvoiva. Hän urheili aktiivisesti syöpähoitojen rinnalla ja arveli tämän olleen aloe vera -tuotteiden ansiota. Hänkään ei selättänyt sairauttaan. Itselläni on kokemusta mm. aloe gelly- geelistä ja muista rasvoista, sekä huulirasvasta, joka on muuten paras huulirasva maailmassa…suosittelen!!

  Vastaa
 3. Corinea 10.9.2015

  Nuo Foreverin Aloe Vera tuotteet on oikeasti hyviä! Geelijuomaa en ole kokeillut, mutta esim. huulirasva on ehdottomasti yksi parhaista mitä olen kokeillut. Samoin Forever Aloe Veran Heatlotion, joka lämmittää iholla kun sitä hieroo esim. jumiutuneisiin hartioihin toimii loistavasti!

  Vastaa
 4. Julli 10.9.2015

  Aloe vera geeli/rasva tehoaa melkein kaikkeen. Esimerkiksi kesällä kun sitä sipaisi itikanpistoihin niin johan loppui kutina. Tai esimerkiksi rauhoittaa auringon polttamaa ihoa todella hyvin. Jos tutuillasi sattuu olemaan isompia koiria joilla puhjennut hotspot, tämä on hyvä lääke siihen. Ihan ihmeellinen voide ja ei sitä voi uskoa ennenkuin itse kokeilee :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *