Mukavuusalueellani olen väljässä telttamaisessa yläosassa – vaikka saan aika usein palautetta, että minulle sopisi istuvampi yläosa. Kuvissa päälläni oleva H&M:n jakku on yhden koon jättimäinen kaapu, jonka uumeniin voi kääriytyä kotoisasti, jopa piiloutuminen olisi ehkä mahdollista… eli voisin olla raskaana ja kukaan ei välttämättä huomaisi mitään. Yksinkertainen laukku ja samanhenkiset kengät jaksavat myös miellyttää vuodesta toiseen.

Aurinkolasti – Folli Follie
Toppi ja jakku – H&M
Laukku – Furla
Rannekoru – COS
Korvakorut – Marc by Marc Jacobs
Farkut – Dr.Denim
Kengät – H&M

Onko siellä lukijoiden joukossa kohtalontovereitani eli ympäri vuoden telttailevia leidejä?

-Maj

 

0 Comments

 1. Lukija 2.9.2015

  Hei! Kiitos kivasta blogista. Sitä on tullut seurattua jo muutama vuosi ja melkeinpä päivittäin tulee käytyä blogissasi. Olisin laittanut palautteen suoraan Allerille, mutta heille ei palautetta netin kautta voinut laittaa, joten laitan tämän nyt näin sinun blogin kautta ja toivottavasti tämä menee tätäkin kautta perille :) Tuo Runkebyn-mainos on ärsyttävä ja sitä säikähtää joka kerta, kun blogiisi tulee, kun yhtäkkiä hirveä musiikki/puhe alkaa pauhaamaan! Mainosta ei pysty stoppaamaan eikä sitä musiikkia voi laittaa pois päältä. Olisiko mahdollista, että se ei menisi itsestään päälle, kun uusinta kirjoitustasi tulee lukemaan?

  Vastaa
 2. Juulia 2.9.2015

  Olet Maj ihan ällistyttävän upea! ihan sama mitä sinulla on päälläsi :) Itken onnesta jos olen edes puoliksi yhtä hehkuva ja nuorennäköinen muutaman vuoden päästä :D
  T. 19-v tyttö, jota inspiroit jokaisella postauksellasi

  Vastaa
 3. linda 3.9.2015

  Voi Maj!
  Sinun kropallasi voi telttailla ihan huoletta, sinulle kun sopii vaate kuin vaate :) Olet niin hoikka ja kaunis, joten ota siitä ilo irti, että on vapaus pukeutua kuinka itse tykkäät! Toivon, että itsekin olisin joskus kolmekymppisenä (ja kahden lapsen äitinä) yhtä upea kuin sinä!!
  Itselläni on tämä ”kaikkien ihannoima tiimalasi”-vartalo ja vyötärö on huomattavasti kapeampi kuin hartiat ja lantio. Jos minä telttailisin, niin olisin yksi tasainen pökkelö :))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *