Vielä riittää asukuvia reissusta, mietin juuri mitä tästä asusta kertoisin, muuta kuin sen, että kaftaani on erittäin kätevä vaatekappale helteessä. Ohuen kaftaanin voi heittää päälle, kun haluaa vähän suojaa tepastellessa hotellin allasalueelle tai vaikka rannassa kävellessä. Oma kaftaanini on rypistymätöntä matskua ja sen saa sullottua pieneksi mytyksi, se ei paina mitään – ja mikä parasta, se ei vie tilaa laukussakaan.

Tyttäreni ystävällisesti avusti tämäni postauksen kirjoittamisessa: ”Minä olen tässä aika nättinä, minulla on pitkät jalat – olemme tässä ulkomailla. Menimme ulkomaille lentokoneella ja käytiin monta kertaa uimassa, oli tosi kuuma. Kengät ja asusteetkin ovat hienot.” – Rebekalla on aika myönteinen suhtautuminen, hän oli suorastaa armelias minulle. Osaisipa sitä suhtautua itseensä edes puoliksi näin näin positiivisesti :D

Kaftaani – Bik Bok
Toppi ja shortsit – Mango
Kengät – H&M
Aurikolasit – Folli Follie
Laukku – Furla

Kuvat – Ida Hanhieniemi

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *