Kuten jo sanottua, viime viikolla nautittiin Kosilla helteistä, iPhone näytti välillä yli +35 astetta. Mun vakkari asukombo oli värikkäät ohuet shortsit yhdistettynä spagettiolkaintoppiin. Samalla uniformulla painelin menemään käytännössä joka paikkaan, sillä päivisin ei voinut pukea päällensä yhtään enempää, koska oli niin tukahduttavan ihanan kuuma. Ostin kuvien värikkäät shortsit pari päivää ennen lomalle lähtöä, onnistuin löytämään ne alle viidellä eurolla alerekistä. Shortsit oli kannattava hankita, sillä niistä muodostui oli kaikessa mukavuudessaan mun ykköslempparit.

kos, helleasubik bok shortsitmagicpoks shortsitmagicpoks loma kos

Toppi -Asos
Shortsit – Bik Bok
Kengät – 2hand
Kangaskassi – Arela/lainattu Idalta

kos lomapastelli, kos, loma, loma-asu, helle-asu

Kuskasin useimmiten muovipussiin sujauttamaani kameraa ja puhelinta huolettomasti kangaskassissa – tai sitten otin mukaan vain pelkän puhelimen, johon olin asentanut eräänlaisen  u p e a n korttikotelon, jonka ujutin kokonaisuudessaan tarkan ja systemaattisen ystäväni laukkuun :D Olen varma, että Ida ei vaan ihan oikeasti voi hukata tai kadottaa mitään ja siksi luotan hänen haltuunsa mitä vain.

-Maj

0 Comments

 1. Tiina 14.9.2015

  Aivan ihana asu <3 Niin raikas!

  Vastaa
  • Maj 16.9.2015

   Moikka Tiina! Kiva kun kommentoit, mäkin ajattelen asun olevan just kivan raikas(valkoinen toppi + päivettynyt iho?), vaikkakin tämä on vain tämmöinen ihan rento lomailijan peruslookki :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *