Myönnän, että olin tänä aamuna tosi pahalla tuulella, öö… taisin olla rasittava, jopa sietämättömän kireä? Hermojani on kiristänyt kuopuksen jatkuva asioista protestoiminen eli huutaminen. Hän kiljuu sinnikkäästi asiasta kuin asiasta, silloin kun hän ei saa omaa tahtoaan läpi. 3-vuotiaalle ei voi tietenkään antaa aina periksi, mutta olen ihan äärettömän huono kestämään meteliä eli kun poika tuulettaa kitarisojaan, niin tulen itsekin ihan liian helposti pahalle tuulelle. Samuel on äitiinsä tullut, pieni sinnikäs tyyppi, hän jaksaa helposti  tunnin verran pitää hirveää metakkaa, johon ei oikeasti auta mikään – paitsi ehkä se periksi antaminen juurikin. Muutenkin Samppa on äidin poika, joskus oikein huvittaa, millä raivolla hän pitää puoltani ja tarraa neuletakin helmaan, lohduttajaksikaan ei kelpaa kukaan muu kuin minä.

Miika lähti lasten kanssa ulkoilemaan ja päätin lähteä purkamaan kiukkuista oloani lenkkipolulle. Pääsin metsäpolun alkuun ja siellä odotteli muu perhe, mentiinkin extempore yhdessä pienelle metsäseikkailulle, Miikalla oli kamera mukana. Kyllä metsä rauhoittaa pientä ja isompaakin ihmistä ihan siinä missä rantsukin. Kuljettiin pieniä polkuja, keräiltiin aarteiksi keppejä ja kuunneltiin metsän ääniä, se oli oikeastaan aika jännittävää.

METSÄSSÄLasten metsäretki, gugguu pipo, metsässäjuoksukamat, zeropoint, adidasmolo kids, gugguumetsät OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ämpäreihin yritettiin pyydystää tulimuurahaisia ja löytää kultaisia timantteja, no, niitähän ei ihan löytynyt, mutta muita pikku aarteita kuitenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAforestmetsässä yhdessä

Saattelin porukan melkein kotiin saakka ja sitten pinkaisin vielä itsekseni sinne lenkille. Takaisin kotiin hölkötteli ihan uusi ihminen, suosittelen lämpimästi metsäsamoilua ja lenkkeilyä kaikille kiukkuisille äideillä – ja tietty muillekin tyypeille. <3

-Maj

0 Comments

 1. Inkkarit 26.9.2015

  Kiva postaus. Minä eilen yksin tai kuukkelit seurana metsäretkellä, hyvä fiilis tuli.

  Vastaa
 2. katri 27.9.2015

  Hei, kuulosti ihan liian tutulta tuo kertomuksesi kolmevuotiaasta. Meillä täysin sama tilanne saman ikäisen pikkumiehen kanssa. Myös äidin poika on hän. Varmasti aika auttaa asiaan. :)

  Vastaa
 3. Annu 27.9.2015

  Mistä Reben takki? Ihana!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *