Mitä mä juuri hetki sitten kirjoitinkaan niistä portaista? Kyllä, näissä kuvissan näkyy hyvin mikä on meininki silloin kun me saadaan pieniä vieraita kylään. Rebekka jo ehdotteli portin hankkimista, mutta siihen en kyllä taida lähteä, kun omat lapset on jo niin isoja.

Tänään on ollut touhukas perjantai, sain ystäväni Even sekä hänen ehtiväisen Inna-tyttärensä kylään. Eve ehdotti, että hän hoitaa lounaan ja minä lapset – sehän sopi meikälle maniosti. Oli niin hyvää safkaa, että pakko laittaa jossain vaiheessa tännekin vähän vinkkiä, Even jogurttikastikkeen voittanutta ei ole!

Sain vuoden nukuttaja tittelin, koska laitoin Samuelin sekä Innan päikkäreille erittäin onnistuneesti. Tästä päivästä tuli mieleen kotiäiti-ajat ja taisin saada myös pienen vauvakuumeen, ehkä näiden kahden lisäksi vielä yksi vauva menisi, vai menisköhän? Tarkemmin ajateltuna vauvakuumeni taisi alkaa Ylivieskassa, kun tapasin lapsuuden ystäväni maailman rauhallisimma Silja-vauvan ja se sai eilen jatkoa, sillä treffasin Asikaisen ja sain syyliini heidän perheen uusimman tulokkaan. VOI VAUVAT!

Tämän päivän suunnitelmissa on lähteä vielä moikkaamaan mun veljeä ja lasten nukkumaanmenon jälkeen ajateltiin linnoittautua sohvalle kera viinilasillisten. Mukavaa perjantaita kaikille :*

-Maj

0 Comments

 1. Inkkarit 25.9.2015

  Onnea nukuttajalle! Terveisiä söpölle veljellesi!

  Vastaa
  • Maj 27.9.2015

   Haha, kiitokset – ja pitääpä kertoa velipojalle terkut ;)

   Vastaa
 2. Outi 25.9.2015

  Hei Maj!

  Osaatko sanoa millä materiaalilla nuo teidän rappuset on päällystetty?

  Me ollaan muuttamassa uuteen kotiin, jossa myöskin on rappuset. Ne kaipaavat uutta pintaa ja oltiin mietitty jonkinlaista mattoa siihen. Nuo teidän raput näyttää tosi hyviltä ja haluttais jotain vastaavaa!

  Hyvää viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 27.9.2015

   Moikka Outi!
   Meidän rappuset on päällystetty neulehuopamatolla (tapisom 300 S). Rappuset olivat jo valmiiksi päällystetty kun muutettiin :)

   Vastaa
 3. jr 26.9.2015

  Voi kuule,kolmas menee iha varmasti.;) t. Kolmen äiti(6v,5v, 2v ja neljäs ihana tulossa<3)
  Vauvat on vaan niin ihania<3<3 ja toki isommtki.:D<3

  Vastaa
  • Maj 27.9.2015

   No voi vitsit, onnittelut <3 Vauvat on kyllä niin ihania, mutta vähän epäilen omia voimavarojani :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *